Van, ahol még bíznak a nyomtatott sajtó jövőjében

nyomtatoA Financial Times (FT) és az International New York Times (INYT) a finnországi Hansaprint nyomdaipari vállalat jóvoltából kerül a finn olvasókhoz. A Hansaprint üzletágvezetője, Jukka Saariluoma szerint: „Immár minden részlet összeállt ahhoz, hogy elkezdhessük nyomtatni az újságokat Finnországban. Örömünkre szolgált az ügyfeleinktől érkező sok pozitív visszajelzés. Kifogástalannak találják az új rendszert!” A Hansaprint jelenleg két Pro VC60000 nyomdai rendszert használ, amelyekkel többek között hűségprogram anyagokat, reklámküldeményeket, a tranzakciós leveleket és könyveket állít elő, és amelyek kapcsán Saariluoma az ofszet és a toneres nyomtatástól való jelentős elmozdulást jósol.

Peter Slaughter, az FT termékigazgatója úgy véli, a nyomtatott sajtó továbbra is jelentős erőt fog képviselni, és a digitális nyomtatásnak köszönhető új disztribúciós menetrend pozitív visszajelzéseket kapott. A leginkább figyelemre méltó tény ugyanis az, hogy az újságok immár reggel hét órára az olvasók kezébe kerülhetnek. Davy Drieghe, az NYT Terjesztési igazgatója a nyomtatott újságok megbízható disztribúciójának fontosságát hangsúlyozza. Ez a Finnországban történő digitális előállítás legfőbb előnye az INYT szempontjából, így az olvasók időben jutnak a legfrissebb példányokhoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Bevásárolt a Samsung

ked jún 21 , 2016
ShareTweetPinShareA Samsung Electronics bejelentette, hogy megállapodott a Joyent Inc., nyilvános és magán felhőszolgáltató felvásárlásáról. A Joyent felhő technológiájával a Samsung hozzáfér felhőalapú platformjaihoz, így támogatni tudja rohamosan növekvő mobil termékcsaládját, valamint Internet of Things (IoT) és felhő alapú szoftvereit és szolgáltatásait. A Joyent technológiája lehetővé teszi, hogy a Samsung az […]
Hold, felhő

És még ez is...