D-Link: kiteljesedik a Smart Home koncepció

okos-otthonA D-Link jelentősen bővíti tavaly bemutatott mydlink Home okosotthon termékpalettáját. Az okosotthonok központi megoldása, a mydlink Connected Home Hub mellett számos új szenzor valamint egy szirénát is bemutattak a barcelóniai mobil világkongresszuson. A kiteljesedő SmartHome koncepció elemei április végére érkeznek Magyarországra. A Conneted Home Hub gateway várható ára 25 ezer, az egyes szenzorok 12 500 és 21 900 forint közötti áron lesznek elérhetők.

A SmartHome koncepció új elemei

  • Z-Wave Connected Home Hub (DCH-G020): egy Z-Wave tanúsított gateway, mely egységes platformra hozza össze a Z-Wave és a Wi-Fi készülékeket.
  • Z-Wave Ajtó- és ablaknyitó szenzor (DCH-Z110): Érzékeli az ajtó illetve az ablak nyitását, és erről riasztást küld push üzenet formájában okostelefonra. A DCH-Z110 elemeinek élettartama 3 év. A szenzor egy hőmérséklet és fényérzékelőt is tartalmaz további automatizálási lehetőségeket kínálva.
  • Z-Wave Mozgásérzékelő (DCH-Z120): Push üzenetet küld a beállított mobilkészülékre valahányszor mozgást érzékel. A Z-Wave Mozgásérzékelő szenzor elemmel mőködik, így bárhova elhelyezhető.
  • Z-Wave Füstérzékelő (DCH-Z310): elemmel működő füstérzékelő beépített riasztóval és öntesztelő gombbal.
  • Wi-Fi Vízszivárgás szenzor (DCH-S160): A közvetlenül a konnektorba dugható, a Wi-Fi hálózatra vagy a mydlink Connected Home Hubra csatlakozó DCH-S160 érzékeli a szivárgó vizet és push üzenetet küld a mobiltelefonra. A Wi-Fi Vízszivárgás szenzor elhelyezhető vízmelegítők, mosógépek, mosogatógépek vagy akváriumok közelében illetve minden olyan ponton, ahol a szivárgó víz károkat okozhat.
  • Wi-Fi Sziréna (DCH-S220): A potenciális betörők elriasztására szolgáló DCH-S220 hangriasztást és push üzenetek küldését indítja be a kiváltó esemény – például egy mozgásérzékelő jelzése alapján.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Gyors RAM-ra van szükséged? Itt van

ked márc 10 , 2015
A HyperX, a Kingston Technology Company Inc., divíziója bejelentette a HyperX FURY DDR4 memória megjelenését. A HyperX FURY DDR4 az első olyan termékcsalád, amelynek Plug-and-Play funkciói automatikus órajel-növelést biztosítanak az Intel X99 lapkakészletet és Haswell-E processzorokat használó, csúcskategóriás asztali gépek új generációjának. A HyperX FURY DDR4 2133 MHz, 2400 MHz […]
HyperX

És még ez is...