A Hell Energy mesterséges intelligencia fejlesztette energiatalt gyárt

Hell EnergyA Hell Energy megkezdte egy új receptúrájú energiaital gyártását hétfőn Szikszón, a mesterséges intelligencia (MI) által kifejlesztett terméket a hazai boltok mellett több mint hatvan országba fogják exportálni.

A társaság közleménye szerint szerint az új íz összetevői, dizájnja, marketingje és gyártása teljes, komplex folyamatát a mesterséges intelligenciára alapozták. Az MI a világhálón fellelhető nagy mennyiségű információt feldolgozva alkotta meg az általa legjobbnak tartott receptet. Az MI által összeállított recept a valódi koffein és az optimalizált cukormennyiség mellett vitaminokat és aminosavakat is tartalmaz, és természetesen megfelel minden élelmiszeripari előírásnak. A receptúra titkos, magas szintű biztonsági elemekkel ellátott számítógépen tárolják, biztonsági másolatát egy svájci trezorban őrzik – fűzték hozzá. Az új termék iránt már most nagy érdeklődés mutatkozik a piacon, és pozitív a fogyasztók visszajelzése is – közölte Szondy Réka, a cég kommunikációs tanácsadója.

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján közzétett konszolidált eredménykimutatás szerint a Hell Energy Magyarország Kft. nettó árbevétele a 2022-ben csaknem 150 milliárd forint volt, amelyből a belföldi értékesítés 61,8 milliárd forintot, az exportértékesítés 88 milliárd forintot tett ki. A 2021-ben a vállalat nettó árbevétele 100,496 milliárd forint volt, ebből a belföldi értékesítés 44,322 milliárd forintot, míg az exportértékesítés 56,174 milliárd forintot tett ki. A cég adózott eredménye 2022-ben 13 milliárd forint, míg egy évvel korábban 15,5 milliárd forint volt. A Hell Energy termékeinek 58,77 százalékát exportra értékesítették a tavaly. Az exportértékesítésből 68,194 milliárd forint az Európai Unión (EU) belülről, 19,947 milliárd forint EU-n kívülről származott 2022-ben. A nyilvános cégadatok szerint a Hell Energy Magyarország Kft. a tavalyi üzleti évben átlagosan 1062, egy évvel korábban pedig 867 munkavállalót foglalkoztatott.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Célpontok lettek a hirdetők

ked júl 18 , 2023
ShareTweetPinShareA gonosz, erősen antiszociális internetes bűnözők egyre gyakrabban veszik célba a hirdetőket, mert nő a száma azoknak, akik feleslegessé vált dolgaik eladásához a hagyományos apróhirdetési oldalak és alkalmazások mellett a Facebook piacterét használják. A támadók úgy tesznek, mintha meg akarnák venni a terméket. Ám valójában egy adathalász oldalra csalogatják az […]
Facebook piactér

És még ez is...