Így válassz fürdőszoba bútort

fürdőszobabútorSokszor elfelejtjük, hogy a fürdőszoba ugyanolyan fontos része az otthonunknak, mint a konyha vagy a nappali.

Sokféle fürdőszoba trend kering a világban, de fontos odafigyelni arra, hogy mivel a fürdőszobánkat a legjobb esetben hosszú távra tervezzük, felújításkor érdemes időtálló darabokat választani.

Milyen típusú bútort válasszak?

Mielőtt belevágunk a fürdőszoba bútor kiválasztásába, fontos átgondolnunk, hogy milyen a fürdőszobánk alapja. Például fontos szempont, hogy zuhanyzó vagy kád, illetve, hogy milyen és mekkora mosdókagyló van a fürdőben. Ezek mellett érdemes figyelembe venni a csempe stílusát és színvilágát. Ha ez már mind megvan, akkor bele is vághatunk a bútorkeresésbe!

Fürdőszobaszekrény mosdóval

Néhány fürdőszobaszekrény mosdóval együtt beépíthető. Ez nem csak esztétikailag előnyös, de praktikus is, hiszen a vízvezetékek mellett tárolásra is jut hely. Ez a típus legtöbbször falra szerelhető, hiszen így tud a kagyló szintjében lenni. A lebegő, vagy falra szerelt fürdőszobaszekrény azért is előnyös, mert így alatta könnyű felmosni, sőt, az esetlegesen kifolyóvíz nem tudja feláztatni a szekrény alulról.

Alsó- és felsőszekrény

A legmenőbb fürdőszobaszekrény szettek már több darabból állnak, így tényleg mindennek jut hely! A mosdókagyló blokk mellet az ilyen szettek többféleképpen kombinálhatók, például álló szekrénnyel, vagy polcos rész kialakításával. A lebegő bútorok tágasabb tér hatását keltik, ráadásul szabadon felszerelhetők a falra, így kedvünkre tehetjük a darabokat közelebb vagy távolabb egymástól.

A mosógép fölé

Az egyik legjobb választás fürdőszobába – különösen kis lakásba – a mosógép fölé szerelhető szekrény. Ennek nagy előnye, hogy a mosógép fölötti kihasználatlan helyet praktikussá varázsolja, másrészt pedig eltakarja a mosógép oldalát, így még esztétikusabbá téve a fürdőszobát.

Szennyestartóval

A helytakarékosság és a helykihasználás egyik éke a szennyestartóval egybekötött fürdőszobaszekrény. Az ilyen daraboknál a szennyestartót a szekrénybe építhetjük, így az kevesebb helyet foglal, ráadásul akár rögtön külön gyűjthetjük a színes holmikat.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Összefogás: kvantumprocesszort vett az ELTE két kutatócsoportja

csü ápr 7 , 2022
ShareTweetPinShareKvantumhardvert vásárolta az ELTE két kutatócsoportja a Kvantuminformatika Nemzeti Laboratóriumban folyó munkájukhoz – közölte az ELTE. Az eszköz mind az alap-, mind pedig az alkalmazott kutatásban versenyképessé teheti a magyar kutatócsoportokat a nagy horderejű, interdiszciplináris innovációk területén. Az ELTE a Kvantuminformatika Nemzeti Laboratóriumban folyó kutatómunka infrastrukturális háttereként 2021 végén szerzett […]
kvantumprocesszor

És még ez is...