Brain Bar: szegény családok gyermekeinek fejleszt protéziseket

A Vodafone támogatásával elindult a 2020-as Brain Bar – igaz, rendhagyó formában – az idei előadásokat, online lehet figyelemmel követni a Brain Bar Facebook oldalán. A háromnapos szakmai fesztivál legérdekesebb előadásait megosztjuk az olvasóinkkal.

Vas Alexa Zsófia ugyan a 2020-as Brain Bar legfiatalabb előadója, azonban az egyik legnemesebb küldetéssel rendelkező cég, a Low-Cost Robotics alapítója. A startup olyan gyermekek számára fejleszt protéziseket, akiknek a családja nem engedheti meg magának a költséges kezeléseket, segédeszközöket. Az interjúban Vas kifejteti, hogy miért választotta a mérnöki pályát, illetve üzent a fiataloknak: ne féljenek tudományos pályát választani!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Felkészületlenül érte a magyar vállalatok többségét a világjárvány

hét szept 21 , 2020
Világszinten megnőtt a cégeket ért internetes támadások száma a járványügyi helyzet alatt – derül ki az ESG it-kutató- és tanácsadócég friss felméréséből. A rendkívüli helyzetben távmunkába költözött cégek ugyan többnyire zökkenőmentesen oldották meg az átállást, de az otthonról dolgozó kollégák eszközeinek védelme számos nehézséget okozott az it-csapatoknak. Rákapcsoltak a hackerek, […]
Kiskereskedelem, kosár