Olcsóbbított gigabites internetet ad a Vodafone

VodafoneNagyobb sebességű internetet ad a Vodafone Magyarország a kisebb díjcsomag árért minden új, legalább egy éves határozott idejű vezetékes internet és TV előfizetésre kötött szerződés esetén 2024. február 15. és április 15. között. Az ajánlat keretében így most TV előfizetéssel együttesen vásárolt Net M csomag áráért Net L csomagot, a Net L csomag áráért pedig Gigabit Net csomagot ad a szolgáltató. A kedvezmény mindaddig érvényes, amíg az előfizető csomagot nem vált, vagy le nem mondja a szerződését.

Gyorsabb letöltési sebességet biztosít a Vodafone Magyarország új vezetékes ügyfeleinek a megrendelt díjcsomagnál eggyel kisebb díjcsomag áráért. Február 15. és április 15. között minden újonnan megkötött lakossági internet és TV együttes szerződésekor a Net M csomag áráért Net L csomagot, vagyis 250 Mbit/s max letöltési sebesség helyett 500 Mbit/s max letöltési sebességet, a Net L csomag áráért pedig 1000 Mbit/s maximális letöltési sebességet kínáló Gigabit díjcsomagot biztosít a szolgáltató.

Tovább bővült a legnagyobb sebességet lehetővé tevő internetcsomag lefedettsége, így a Gigabit Net a Vodafone Magyarország üzemeltetése alatt álló újgenerációs kábeles hálózat 85 százalékán elérhető. A díjcsomag legnagyobb előnye, hogy a felhasználók akár tíz eszközön (mobiltelefonon, laptopon, tableten) élvezhetik a 4K felbontású videókat, HD streaminget, online játékokat vagy a rendkívül gyors adatletöltést. A Gigabit Net szolgáltatás mellé egyetlen Super WiFi jelerősítő is elegendő lehet az ügyfelek otthoni lefedettségének növeléséhez, hiszen a jelerősítő közvetlenül tud csatlakozni a Gigabit Net díjcsomaghoz biztosított routerhez.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Holdról is látszik az SAP Hungary tavalyi eredménye

vas febr 25 , 2024
ShareTweetPinShareAmilyen rossz évet zárt Magyarország, olyan jót az SAP Hungary tavaly. A siker egyik kulcsa a felhőszolgáltatások iránt megnövekedett kereslet volt. Az SAP Hungary a közép-kelet-európai régió 24 országából került ki a legeredményesebbként. A vállalat éves terveit 134 százalékosan teljesítette, ami a tavalyihoz képest 74 százalékos növekedést jelentett a felhős […]
SAP felhő

És még ez is...