A Holdról is látszik az SAP Hungary tavalyi eredménye

SAP felhőAmilyen rossz évet zárt Magyarország, olyan jót az SAP Hungary tavaly. A siker egyik kulcsa a felhőszolgáltatások iránt megnövekedett kereslet volt.

Az SAP Hungary a közép-kelet-európai régió 24 országából került ki a legeredményesebbként. A vállalat éves terveit 134 százalékosan teljesítette, ami a tavalyihoz képest 74 százalékos növekedést jelentett a felhős bevételekben. Az eredményekhez 2023-ban az energetikai, gyógyszeripari és informatikai iparágakban megvalósuló beruházások és az állami gigaprojektek (Budapesti Közművek, Kréta, MOL hulladékgazdálkodás, stb.) járultak hozzá a leginkább. A csodás tavalyi sikereket az is erősítette, hogy jobban definiált és annyira ügyfélközpontú lett az SAP portfóliója, hogy csak na! A felhős ERP transzformációt a középvállalati szegmensben erősítő GROW with SAP, vagy a helyszíni ERP megoldásról átálló nagyvállalatokat célzó RISE with SAP csomagokkal jobban beazonosíthatóan találta meg a vonatkozó ügyfélkör igényeit az SAP, és sokkal gyorsabb, átlátható folyamatok mentén történő, kiszámítható bevezetéseket tudott végrehajtani. A felhőinformatikára térítést emellett ismeretterjesztő szakmai rendezvényekkel, és a bevezető partnerekkel való szoros párbeszéddel is aktívan támogatta a hazai vállalat.

A gazdaság minden területén tudunk innovatívak lenni

„A felhőszegmensben folyamatos fejlődést látunk évről évre, a legkülönbözőbb üzleti szektorban működő nagyvállalatok itthon is nagyra értékelik megoldásaink mellett azt az üzleti tapasztalatot és legjobb gyakorlatokra épülő tudást, amit az SAP globális jelenléte és több mint ötven éves története tesz egyedülállóvá. Idén és az elkövetkező években a legfontosabb feladatunk a vállalatok transzformációjának elindítása, illetve támogatása az újgenerációs vállalatirányítási megoldásunk, az SAP S/4HANA-ra történő átállásban. Ezen túl kiemelt feladat a kis és középvállalatok valamint az államigazgatási szektor digitalizációjában és modernizációjában megkezdett sikeres munka folytatása. Feladtuk magunknak a leckét tavalyi eredményünkkel 2024-re, de bízom benne, hogy szakértő hazai csapatunkkal és megbízható megoldásainkkal a gazdaság minden területén tudunk innovatív, a vállalatok fejlődését támogató megoldásokat kínálni, és az idei évben is további jelentős eredményeket érünk majd el” – közölte Pintér Szabolcs, az SAP Hungary ügyvezető igazgatója.

Nem csak az értékesítésben, hanem szolgáltatási, tanácsadási tevékenységével is kiemelkedett az SAP Hungary, amely szintén a régió legjobbja lett. „Büszkék vagyunk arra, hogy a tanácsadó csapatunk számára nincs lehetetlen feladat, hiszen a komplex üzleti transzformációs programokban és az új üzleti megoldások bevezetésében egyaránt sikeresek tudunk lenni. A több mint 130 fős csapatunkban sokféle szakterület együttműködésére van szükség ahhoz, hogy a régióban a tanácsadási szolgáltatásunk is a legjobb legyen. A klasszikus tanácsadókon túl üzleti és technológiai architect feladatokat ellátó team, projektmenedzsment feladatokat ellátó szakértők, és a kiemelt gyártói támogatási szolgáltatásokat nyújtó tanácsadói csapat dolgozik együtt a bevezetéseken, amelyekhez nemzetközi szakértői háttér is bevonható, ha az adott feladat megkívánja” – jelentette ki Tóth István, a magyar leányvállalat szolgáltatási üzletágának vezetője.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Még nem tekintik a munkafüggést mentális zavarnak

hét febr 26 , 2024
ShareTweetPinShareA munkafüggőség kognitív jellemzőit tárták fel az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) Pedagógiai és Pszichológiai Kara (PPK) kutatói úttörő vizsgálatukban. Eredményeik szerint a munkafüggők és a nem függők gondolkodásában és memóriájában több lényegi eltérés is megfigyelhető. Mivel eddig még nem született kutatás arról, hogy milyen gondolkodási folyamatok köthetőek a munkafüggőséghez, az […]
munkafüggőség

És még ez is...