Na végre! Megújult a Telekom honlapja

Pereszlenyi-Zoltan-Magyar-TelekomMegújult a Magyar Telekom portál, amely jelenleg mintegy 5000 oldal terjedelmű, és havonta 3,5 milliós látogatóval rendelkezik. Az új struktúrájának kialakítását részletes kutatási és tesztelési folyamat előzte meg, amely során a társaság weblapján tett mintegy négymillió portál látogatás, ötvenezer keresés és harmincezer ügyfélvisszajelzés került elemzésre. A kutatás arra kívánt választ keresni, hogyan használják az ügyfelek a weblapot, például milyen utat járnak be a tájékozódás során, vagy hogyan szeretnék ügyeiket intézni az online felületen. Emellett nemzetközi iparági példákat is megvizsgáltak a vállalat szakemberei. A visszajelzések alapján kialakított menükoncepciókat ezer ügyféllel ötszáz órán át tesztelték, így nyerte el végleges struktúráját a honlap.

Pereszlényi Zoltán, a társaság ügyfél és csatorna kapcsolatmenedzsment igazgatója a változások kapcsán elmondta: „Az újabb és újabb technológiák elterjedése megváltoztatja ügyfeleink tájékozódással, ügyintézéssel kapcsolatos elvárásait, szokásait is. Stratégiai célként tűztük ki az e-transzformációt, amely új rendszerek, új folyamatok révén biztosítja, hogy magas színvonalon, gyorsan és hatékonyan tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket új elvárásaik mentén is. Úgy gondolom, hogy ismét egy nagy lépést tettünk ebben az irányban a honlapunk, a Telekom fiók és a Telekom alkalmazás megújításával.”

Leglényegesebb változások
• Drasztikusan egyszerűsödő menüstruktúra és könnyebb navigáció.
• A legkeresettebb funkciók egy helyen.
• Bejelentkezés egy helyen.
• Mobil előfizetőként még többet nyújt az online ügyfélszolgálat.
• Mobilra optimalizált oldalak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Világ hobbifocistái egyesüljetek!

sze máj 25 , 2016
Budapest adott otthont a nemzetközi KickApp Cup kezdeményezés közép-európai állomásának, amely során az Oltalom Sportegyesület pártfogoltjai és az SAP önkéntesei közösen fejlesztettek mobilalkalmazásokat. A három napos rendezvényen a hátrányos helyzetű fiatalok továbbá megismerkedhettek az információs technológia világával. Az eseménnyel az együttműködő felek célja az, hogy a labdarúgás közösségteremtő, csapatépítő jellegén […]

Friss, ropogós