A SureColor sorozattal erősít az Epson

szinekAz Epson a FESPA 2014 kiállításon mutatja be SureColor sorozatú tintasugaras nyomtatóit, valamint legújabb, nagy formátumú, vízbázisú tintát használó nyomtatóit. A gyártó szerint a SureColor termékcsalád minden tagjára a kiemelkedő minőség, hatékonyság és rugalmasság, valamint a teljes életciklusra vetített alacsony üzemeltetési költség jellemző.

A SureColor S termékcsalád négy-tíz választható színnel (beleértve az ezüstmetált és a fehéret is), olyan anyagokra is, mint az öntapadó vinil, a vászon, az átlátszó fólia, a fotópapír, és a különböző banner hordozók. Az Epson UltraChrome GSX tintának a Micro Piezo TFP nyomtatófejnek köszönhetően tiszta, részletgazdag és finom árnyalatú, akár 1440×1440 dpi felbontású nyomatok is készíthetők.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Edward Snowden képlegény lett

csü máj 22 , 2014
Edward Snowden amerikai programozó egy képregény hőse lett – írja a Time nyomán az Oroszország Hangja. A Bluewater Productions rajznovellája május 21-én kerül ki digitalis és papír formátumban, a címe A túloldalon: Edward Snowden. A szövegíró Valerie D’Orazio a Marvel Comics-ból, a rajzok szerzője Dan Lauer. D’Orazio szerint a képregény […]
Snowden