Elképesztő újdonságok a Canontól

Canon-Expo-ParizsA Canon, tegnap nyitotta meg EXPO 2015 nevű kiállítását Párizsban. Ezen az ötévente megrendezett eseményen a vállalat áttekintést ad az új stratégiai irányvonalairól, és olyan technológiákat mutat be, amelyekkel tovább tágíthatóak a képalkotás jelenleg meglévő és vélt határai. Rokus van Iperen, a Canon európai, közel-keleti és afrikai tevékenységéért felelős elnöke és ügyvezetője a megnyitón nem kertelt: „Akár fotókról, filmfelvételekről, adattárolásról, szerkesztésről vagy nyomtatásról van szó, abban mi részt akarunk venni, és ehhez minden szükséges üzleti feltételt megteremtünk.”

A Canon számos új képalkotó technológiai koncepciót is bemutat Párizsban, köztük egy 250 megapixeles CMOS szenzort, egy új ultra-telefotó objektívvel szerelt hálózati kamerát, amely infra megvilágítás nélkül is képes az éjszakai filmezésre. Bemuatták az Intelligent Imaging for Life nevű koncepciót, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók a nappaliban lévő interaktív asztalról nyomtassák ki, vagy osszák meg másokkal fotóikat. Ezen kívül egy sor jövőbeli, ultranagy felbontású képalkotó technológiát, köztük a 8K-s fényképezőgépeket, kijelzőket és projektorokat mutatott be a japán társaság.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Szuperszámítógépet kapott a Miskolci Egyetem

sze okt 14 , 2015
ShareTweetPinShareSzuperszámítógépet kapott a Miskolci Egyetem a debreceni és a szegedi felsőoktatási intézmény után, számítógépközpontja egy 3,2 milliárd forintos uniós keretből gyarapodott a géppel, amelyet kedden adtak át. Köpeczi-Bócz Tamás, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára szerint az egyetemek, a tudományos világ számára különleges lehetőség nyílik ezen eszközök használatával, olyan kutatásokat végezhetnek, […]
szerver, adatközpont

És még ez is...