Kiváló szakembert vesztett a Vodafone: Kelemen a Raiffeisennél

1

Kelemen Bálint RaiffeisenNéhány napja tették közzé, hogy 2023. szeptember 18-tól Kelemen Bálint a menedzsment tagjaként irányítja a Raiffeisen Bank informatikai és projektterületét. A pénzintézet új menedzserének fő feladata a digitális banki szolgáltatások további fejlesztésének irányítása, a bank it-megoldásainak és szolgáltatásainak hatékonyabbá tétele, valamint a projektmenedzsment-iroda felügyelete lesz.

Kelemen a Budapesti Műszaki Egyetemen szerzett mérnök informatikusi diplomát. Karrierjét 2005-ben a General Electricnél kezdte, ahol jelentős hazai és külföldi tapasztalatokra tett szert. Dolgozott Szingapúrban, főleg bankkártya és lakossági hitelezési területen, valamint Németországban, ahol egy online betétekkel foglalkozó bank létrehozását vezette. 2014-től a Budapest Bank informatikai vezetője (CIO) volt, részt vett a pénzintézet digitális szolgáltatásainak bevezetésében, valamint az agilis munkamódszer implementálásában. Megfordult az OTP Bank-nál is, itt négy hónapot töltött.  2019-től a Vodafone-nál töltötte be a CIO pozíciót, irányítása alatt cserélték le a telekommunikációs szolgáltató számos ügyfélkapcsolati és üzemeltetési rendszerét.


 

One thought on “Kiváló szakembert vesztett a Vodafone: Kelemen a Raiffeisennél

  1. Ennek a ******** koszonheto, hogy egy ketes, orosz kem ceg kezeli a hatterrendszereket. Es neki, Kelemen Balintnak koszonik ezt a 600 millas uzletet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Nem akármilyen porképződést vizsgáltak a magyar kutatók

hét okt 23 , 2023
A csillagrobbanások kozmikus porképződésben betöltött szerepét vizsgálták a James Webb-űrtávcső segítségével a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói. Az intézmény közlemény szerint a csillagközi tér telis-tele van kisebb-nagyobb porszemcsékkel, amelyek jelenlegi tudásunk szerint kulcsfontosságú szerepet töltenek be a kozmikus körforgásban. Jelenlegi ismereteink alapján magát a Földet is ilyen, kezdetben apró porszemcsék összeállása […]
NGC 6946 galaxis

És még ez is...