Hogy kerül a Huawei P9 a kifutóra?

Huawei-ElleA Huawei Technologies alig egy héttel legújabb okostelefonjának, a P9-nek londoni világpremierje után elhozta a készüléket Magyarországra is az ELLE Fashion Show-ra. Az új prémium kategóriás mobiltelefon a NUBU, 2015. legjobb hazai fashion designer brandjének legfrissebb NUDE by NUBU kollekciójával együtt debütált a kifutón.

„A NUDE by NUBU kollekciók azok számára készülnek, akik kedvelik a NUBU letisztult, kortárs darabjait és fontos számukra, hogy öltözködésükkel kifejezhessék egyéniségüket, ugyanakkor előnyben részesítik az egyszerű darabokat. A Huawei P9 elegáns, minimalista dizájnja, lekerekített szélei és fém unibody készüléktestének letisztultsága tökéletesen illeszkedik az új NUDE by NUBU kollekcióhoz” – mondta Garam Judit, a NUBU tulajdonosa és tervezője.

A Huawei a P9-re három év teljes körű gyártói garanciát, három hónap képernyő garanciát és három hónap csere garanciát kínál. A készülék P9 2016. április 27-étől elérhető bruttó 179 990 forint ajánlott fogyasztói áron Magyarországon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Megszéditette a nagy pénz a 63 éves csalót

sze ápr 20 , 2016
Más adataival vásárolt egy férfi mobiltelefonokat, valamint azokhoz előfizetést és mobilinternetet egy férfi Siófokon. Persze lebukott. A Siófoki Rendőrkapitányság csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy helyi lakos ellen. A “körmönfont” bűnöző visszaélt egy férfi adataival, és nevére három telefonkészüléket vásárolt részletre, illetve azokhoz két éves hűségidőre szóló […]
börtön

Friss, ropogós