Interneten molesztálta fiatalkorú tanítványait egy kajakedző

1

kajak-kenu-edzo-chatInterneten molesztált fiatalkorú lányokat egy ötvenes éveiben járó kajakedző — a Blikk értesülései szerint. A lap azt írta, a tréner egy “közösségi oldalon írt szexuális tartalmú üzeneteket tizenhárom-tizenhat esztendős tanítványainak”. A jelenleg Zala megyében tevékenykedő szakember több kiemelkedő versenyzőt, olimpiai bajnokokat is edzett korábban.

Baráth Etele, a Magyar Kajak-kenu Szövetség elnöke úgy fogalmazott, hogy hivatalos értesítést egyelőre nem kaptak, így az ügyben nem tudnak érdemben nyilatkozni. “…Soha nem fordult elő a sportágunkban hasonló eset, amíg egy ilyen ügy nem zárul le jogi értelemben, addig az érintett szakembert is megilleti az ártatlanság vélelme. Mentegetni azonban senkit sem fogunk, ha az említett ügy bizonyságot nyer, az illetőnek egyetlen napra sincs tovább helye a kajak-kenu sportágban” — olvasható a szövetség közleményében.

One thought on “Interneten molesztálta fiatalkorú tanítványait egy kajakedző

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Fónagy: az Uber álljon be a sorba!

sze jún 1 , 2016
A kormány nem betiltani akarja az Ubert, hanem “beállítani a sorba”, amely egyenlő versenyfeltételeket teremt a Magyarországon működő egyéb taxis cégekkel – mondta Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) parlamenti államtitkára kedden, az Uber képviselőivel folytatott egyeztetés után. A másfél-kétórás megbeszélésen az Uber magyarországi szervezetének vezetője mellett az európai […]

Friss, ropogós