A Canon meghódítaná a tanulószobákat

tanuloszobaA Canon két új multifunkciós, tintasugaras PIXMA nyomtatót dob piacra: a PIXMA MG3050-sorozatot és a PIXMA MG2550S modellt. Mindkét új modellt otthoni használatra tervezték: dokumentumok és fotók jó minőségű nyomtatásához, kis méretüknek és a vékony kialakításuknak köszönhetően könnyen elférnek bármely tanuló-, vagy dolgozószobában. A víz-, és pigmentbázisú tintáknak köszönhetően az új nyomtatókkal csodálatos minőségben nyomtathatóak képek és szövegek egyaránt. A FINE (fotolitográfiai eljárást alkalmazó nyomtatófej-gyártási technológia) technológiájú festékpatronnal fotólabor minőségű, részletgazdag nyomatokat lehet készíteni, valamint lehetővé válik a gyakorlatilag szemcse nélküli, egyenletes nyomtatás. Az új modellekben XL méretű patronokat is lehet használni, amelyek még több oldal elkészítését teszik lehetővé.

A wifi és a Canon PRINT alkalmazás révén a PIXMA MG3050-sorozat vezeték nélküli nyomtatást is lehetővé tesz laptopról és pc-ről, valamint okostelefonról és táblagépről is. A felhőalapú nyomtatásnak köszönhetően a készülékekre gyakorlatilag a világ bármely pontjáról lehet nyomtatni, így az is elképzelhető, hogy az otthoniaknak a képeslapot a nyomtatón keresztül küldje haza a család, ami szinte azonnal kézbe is vehető. Az új PIXMA modellek ezen felül a különféle szolgáltatásokból és közösségi platformokról is tudnak nyomtatni, például az Instagram-ból, a Facebook-ból, vagy a Google Drive-ból. Az Access Point Mode segítségével gyorsan csatlakoztathatók az eszközök otthon, a nyomtató vezeték nélküli használata pedig még akkor is lehetséges, ha a számítógép vagy mobil eszköz egy másik wifi hálózatra csatlakozik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Okos multifunkciós eszközöket mutatott be a Ricoh

sze júl 13 , 2016
A Ricoh bemutatta az új A3-as fekete-fehér MP 6503SP, MP 7503SP és MP 9003SP okos multifunkciós nyomtatókat (MFP). A non-stop nyomtatást és dokumentumkezelést igénylő dinamikus vállalkozások számára tervezett gépek olyan, intuitív módon használható kreatív funkciókkal rendelkeznek, amelyekkel a látványos és professzionális nyomtatott anyagok előállítása könnyebb, mint valaha. Mindhárom modell a […]

És még ez is...