Indul Európa első UHDTV-csatornája

teve-nezesAz Ericsson bejelentette, hogy többéves műsorszórási és médiaszolgáltatási megállapodást írt alá a BT Sporttal három új tévécsatorna és egy Egyesült Királyságban elérhető interaktív szolgáltatás elindításáról. Az Ericsson tervezi és kivitelezi a kódolatlan BT Sport Europe, a BT Sport Showcase és BT Sport UHD csatornák technikai hátterét, valamint a későbbiek során a műsorszórási szolgáltatási is nyújtja a csatornáknak. A BT Sport UHD lesz az első ultra nagy felbontású csatorna az Egyesült Királyságban, amely élő labdarúgó-mérkőzéseket és más prémium tartalmakat szolgáltat majd.

Az Ericsson továbbá részt vesz majd a BT Sport új BT Sport Extra interaktív szolgáltatásának kialakításában is, amely nyolc egyidejű élő UEFA játék közvetítése közötti váltást teszi majd lehetővé – ideértve az UEFA Bajnokok Ligáját és az UEFA Európa-liga mérkőzéseit. A megállapodás részeként a BT Sport további három évvel meghosszabbította az Ericsson meglévő hatéves szerződését a BT Sport 1 és 2 csatornákra. A szerződés tartalmazza mindkét csatorna lejátszási és médiakezelési, valamint hozzáférési szolgáltatásait.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Még egy konzultáció indul az internet jövőjéről

hét júl 6 , 2015
Szeptember tízig tartó nyilvános konzultációt indított 24 szabályozási kérdésről a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH). A sávszélesség ideális mértékéről, a felhőalapú alkalmazások adatvédelmi szabályozásáról, hálózatsemlegességről, a hírközlési szolgáltatók nemzetbiztonsági és közrendvédelmi célú adatgyűjtésének szükségességéről is várja az észrevételeket a hatóság. A konzultáció célja, hogy az NMHH iparági szereplők véleményét […]

Friss, ropogós