Már kapható a 240 Hz-es AOC AGON gaming monitor

Az AOC piacra dobta új, AGON gaming monitorát. Az AOC AGON AG251FZ 240 Hz-es képfrissítési rátájával, 1 ms-os válaszidejével és Adaptive-Sync technológiójával mozgási elmosódások, képernyő szakadás, vagy akadozás nélküli teljesen zökkenőmentes játékot biztosít.

A 25 hüvelykes Full HD TN paneles (62.2 cm, 16:9 képarány, 1920×1080 pixel) AOC AGON AG251FZ 240 Hz-es képfrissítéssel az 1 ms-os válaszidővel rendelkezik. Mindez mozgási elmosódások nélküli, extrém egyenletes játékot és grafikát garantál, még a gyors jeleneteknél is. Az Adaptive-Sync technológia szinkronizálja a képernyőt a kompatibilis grafikus kártyával, kiküszöbölve ezáltal a képernyő szakadást, vagy a képernyő okozta akadozásokat. A maximális reakciókészségre vágyó játékosok profitálhatnak az AOC Low Input Lag módjából is, ami megkerüli a monitor belső videó jelfeldolgozásának legnagyobb részét. Így a játékosok gyorsabban reagálhatnak a képernyőn megjelenő eseményekre, amely jelentős előnyt biztosít az akció versenyjátékokban.

Hasonlóan az AGON sorozat többi monitorjához, az AG251FZ is számos olyan prémium funkcióval rendelkezik, amely növeli a professzionális játékosok kényelmét, komfortérzetét és teljesítményét. Ilyenek a behúzható headset tartó, a magasság, a dőlésszög és az elforgatás beállítását lehetővé tevő AOC Ergo Dial Base lábazat (magasságskálával) és az egyszerű szállítást lehetővé tevő hordozófogantyú. Az AOC Flicker-Free technológiája továbbá csökkenti a monitor villódzását és a hosszú játékok során megakadályozza a szem elfáradását. Annak érdekében, hogy a képernyőn megjelenő képet hozzá lehessen igazítani a speciális játékokhoz, az AG251FZ számos játékmóddal rendelkezik (pl. FPS, autóverseny és RTS), továbbá az AOC Shadow Control opció világosabbá teszi a kép túlságosan sötét területeit anélkül, hogy befolyásolná a képernyő többi részét. A monitorba beépített AOC QuickSwitch vezérlő lehetővé teszi az összes beállítás menet közben történő egyszerű módosítását.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Talált egy telefont, lopásért bűnhődhet

ked márc 7 , 2017
A Tamási Rendőrkapitányság eljárást folytatott jogtalan elsajátítás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy szakályi lakos ellen. A 36 éves nő a nyomozás adatai szerint 2016. november 8-án a tamási vasútállomás melletti buszmegálló környékén talált egy mobiltelefont, melyet a rendelkezésre álló nyolc nap alatt nem juttatott vissza a jogos tulajdonosának, hanem eltulajdonított. […]

Friss, ropogós