Logi BLOK: mostantól nyugodtan leejtheted az iPaded


A Logitech bemutatta be az új, Logi márkanév alatt futó első termékcsaládját: az iPadekhez gyártott Logi BLOK védőtokokat. A Protective Shell, Protective Case és Protective Keyboard Case alkotta BLOK termékcsalád párnázott sarkainak köszönhetően a benne található iPad akár 1,8 méteres esést, és betonra érkezést is könnyedén átvészel. A tokok extra erős polimer borítást kaptak a sarkokon, ahol a legnagyobb szükség van rájuk. A Logi BLOK Protective Shell fekete, piros/ibolya és kékeszöld színekben lesz kapható 39,99 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron.

A Protective Keyboard Case egy multifunkciós védőtok, ami a termékcsalád minden előnyével segíti az iPad Air 2 tulajdonosokat. Védelmet nyújt olvasás és böngészés közben, miközben állványa segíti a kéznélküli használatot. A lecsatolható billentyűzet – mely a képernyő védelmét is ellátja – kényelmes gépelést biztosít, hiszen megkapta a szokásos iOS gyorsbillentyűket is. A Logi BLOK Protective Keyboard Case fekete és kékeszöld színekben lesz kapható 129,99 eurós ajánlott kereskedelmi áron. Mint a [-]mínuszos.hu megtudta, első körben a Media Marktban lesznek elérhetők ezek az eszközök.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Új vezető az outsourcing szolgáltatások élén

csü júl 16 , 2015
Júliustól Joseph Hanania személyében új vezetőt nevezett ki a Xerox, az éves szinten 3,5 milliárd forgalmat generáló outsourcing szolgáltatások nemzetközi részlegének az élére. Feladatai közé fog tartozni a menedzselt nyomtatási szolgáltatások értékesítésén túl, a globális menedzselt nyomtatási szolgáltatások (MPS) stratégia végrehajtásának felügyelete és folyamatos fejlesztése annak érdekében, hogy a Xerox […]

Friss, ropogós