Na, ezt nevezik szupergyors töltésnek

adata-a10050qcAz ADATA Technology bemutatta az A10050QC powerbanket, ami a cég leggyorsabb töltője jelenleg.

Az eszköz a Qualcomm Quick Charge 3.0 technológiájára épül, amivel sokkal gyorsabban tudja feltölteni a mobilkészülékek akkumulátorát, ráadásul USB-C és USB-A típusú csatlakozóval is rendelkezik. Önmaga töltésére USB-C csatlakozót használ. A 10050 mAh-ás powerbank galvanizált, házat kapott, így könnyebben és stabilabban tarthatjuk a kezünkben, valamint prémium minőségű Panasonic akkumulátorcellákra épül.

Az ADATA az A10050QC teljes egészében a Quick Charge 3.0 technológia köré tervezte. Ezzel a funkcióval a hordozható töltő negyven százalékkal hatékonyabb, mint azok, amelyek csak Quick Charge 2.0 technológiát használják, valamint 4X gyorsabban tölti fel a mobileszközöket, mint a Quick Charge technológia nélküli powerbankek. Az A10050QC nagyjából harminc perc alatt egy 5”-os okostelefont a nulláról nyolcvan százalékos akkuidőre képes feltölteni.

A két kimeneti port nagyobb rugalmasságot biztosít, mivel a felhasználók egyszerre két mobileszközt is rákapcsolhatnak. Továbbá rendelkezik USB-C és USB-A csatlakozóval is a jobb kompatibilitásért. Az USB-C kimenet akár 18W, valamint a két csatlakozón összesen 4.6A (általában 2,1 amper áramerősséget biztosít egy port) leadására is képes. Az A10050QC egyidejű töltés és újratöltés funkciójával egyszerre tölthetjük mobilunkat és magát a powerbanket is. Önmagát a 2,5 amperes gyorstöltéssel sokkal rövidebb idő alatt tölti fel, mint a hasonló termékek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Big datában van még mit bepótolnuk

hét dec 5 , 2016
A GE elemzése szerint az egyre komplexebb, globális üzleti környezetben nemcsak a digitális versenyelőny megtartása, de a versenyben maradás egyik alapfeltétele a big data strukturált elemzése. Míg a globális döntéshozók 61 százaléka, addig az innovációért felelős magyar vezetők csak 49 százaléka használja a stratégiai döntéshozatal során a cégek, magánszemélyek és […]