Új vezető az outsourcing szolgáltatások élén

Joseph-HananiaJúliustól Joseph Hanania személyében új vezetőt nevezett ki a Xerox, az éves szinten 3,5 milliárd forgalmat generáló outsourcing szolgáltatások nemzetközi részlegének az élére. Feladatai közé fog tartozni a menedzselt nyomtatási szolgáltatások értékesítésén túl, a globális menedzselt nyomtatási szolgáltatások (MPS) stratégia végrehajtásának felügyelete és folyamatos fejlesztése annak érdekében, hogy a Xerox a világ minden pontján egyedi igényekre szabott megoldásokkal szolgálja ki nagyvállalati ügyfeleit.

Hanania huszonnyolc év tapasztalattal rendelkezik az üzletfejlesztés, a marketing, a sales és az ügyfélmenedzsment területén. Korábban a Microsoft, a Hewlett-Packard és a Compaq vezető szakembereként dolgozott többek között a Közel-Keleten, Afrikában és a fejlődő ázsiai országokban. Ezek mellett sikerrel menedzselte és öt év alatt piacvezető mobil operátor céggé tette az Umniah Mobile vállalatot. Az MBA diplomáját a New Orleans-i Egyetemen megszerző Hanania a Xeroxhoz az Oracle-től érkezik, ahol az eladásösztönző üzleti megoldásokért felelős csúcsvezetőként dolgozott az elmúlt négy évben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Már a Windows Phone-on is fut a Simple

csü júl 16 , 2015
Egy évvel a piacra lépés után megjelent az ingyenes Simple alkalmazás Windows Phone-os verziója. A mobilfizetésre szolgáló magyar fejlesztésű alkalmazást 2014-ben, a Szigeten mutatták be. Az akkori négy szolgáltatást jelenleg hat másik egészíti ki. A Simple a többi mobilfizetési megoldással szemben nem csak magára a tranzakcióra koncentrál, hanem az egész […]