Iskolákba szánja az új ThikPad-et a Lenvo

thinkpadA Lenovo bejelentette a legújabb ThinkPad 11e szériát, amely elérhető hagyományos laptop, és a YOGA sorozat több üzemmódos – laptop, állvány, táblagép és sátor – kivitelben. A ThinkPad 11e szériát célzottan arra tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen az iskolai adminisztrátorok, oktatók és diákok igényeihez, valamint a tantermi használathoz is. A Windows-alapú ThinkPad 11e széria megbízható és strapabíró felépítést kapott, valamint további olyan továbbfejlesztett technikai részleteket, mint a hatékonyabb ventillátor lapát és a legújabb generációs processzorok.

A felhasználói élményt tovább fokozza, hogy a ThinkPad 11e széria elérhető ActivePen kiegészítővel is, amely a kézírást precízen követi. Az előre telepített Intel oktatószoftvernek köszönhetően a XXI. századi tanulási élményhez elengedhetetlen eszközök és alkalmazások állnak a felhasználó rendelkezésére, a Thinkpad 11e széria még a Lenovo WRITEit és REACHit szoftvereit is tartalmazza, amelyek tovább fokozzák a hallgatók és az oktatók közti együttműködést és produktivitást.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Zombikkal támad az Invitel

csü jan 29 , 2015
ShareTweetPinShareAz Invitel újdonságokkal indítja 2015-öt. A televíziós választékban a családi csomagokban már korábban is megtalálható DIGI Sport 1 mellett elérhetővé vált a további minőségi sportműsorokat felvonultató DIGI Sport 2. Bekerült továbbá a csatornakínálatba a FOX, amely a legnagyobb filmstúdiók díjnyertes tévésorozatait sugározza magyar nyelven. Ez utóbbi csatorna programjában olyan rég […]

És még ez is...