i-SENSYS: megoldás nagyvállalatok kiscsoportjainak

kiscsoportA Canon két új színes A4-es multifunkciós nyomtató-sorozatának (MFP) megjelenését jelentette be. A készülékek a nagyobb vállalatoknál kialakított kisebb munkacsoportok nyomtatási és dokumentum-kezelési feladatait támogatják. Az alapfunkciók – azaz a nyomtatás, a másolás és a szkennelés – mellett az új, kis méretű és könnyen kezelhető i-SENSYS MF700 és i-SENSYS MF600 készülékek további mobil nyomtatási lehetőségeket is kínálnak. Mindkét sorozat lehetővé teszi a szkennelt adatok feltöltését a felhőalapú alkalmazásokba, beleértve a Dropbox-ot és a Google Drive-ot is, és mindkét sorozat támogatja az Apple AirPrintet is, valamint kompatibilis a Google Cloud Printtel.

A percenként tizennégy oldal nyomtatására képes új i-SENSYS MF600-as modellek ideálisak a kiscsoportos munkakörnyezethez. Az MF600-as sorozat távvezérlési lehetőséggel is rendelkezik így az it-osztálynak nem kell manuálisan beállítania az egyes készülékeket. Az új, színes és az egyes csoportok igényei szerint személyre szabható érintőképernyő jól átlátható, és egyszerűen kezelhető. A percenként akár húsz oldal nyomtatására, valamint kétoldalas nyomtatásra és szkennelésre is képes i-SENSYS MF700-as sorozatot ugyancsak a kis és közepes méretű munkacsoportok számára kínálja a gyártó. Mindkét készülékkel megoldható a mobil nyomtatás, az MF628Cw pedig beépített wifi-vel is rendelkezik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A telenorosok háromszor többet mobilinterneteznek külföldön

sze szept 2 , 2015
A külföldi mobilinternetezés forgalmának jelentős növekedése annak köszönhető, hogy a roamingszolgáltatásokat sokkal egyszerűbben és olcsóbban lehet használni, a felhasználók pedig utazásaik alatt is el akarják érni a világhálót. A Telenor Magyarország egyértelmű növekedést tapasztalt a beszédhívások forgalmában nem csupán a hazánkba érkező turisták, de a külföldre utazó magyar telenoros ügyfelek […]

Friss, ropogós