Tippek a tökéletes menyasszonyi kiegészítők kiválasztásához

gyuruguru.huGratulálunk, sikerült! Megtaláltad. Itt nem éppen a lelki társadra gondolunk, hanem inkább a menyasszonyi ruhádra. Eljött tehát az ideje, hogy a megfelelő kiegészítők után kutass.

Bár a Gyűrűguru jó árú menyasszonyi ékszerei közötti válogatás ugyanolyan félelmetesnek tűnhet, mint a ruhád megtalálása, nem kell annak lennie. Bízz a megérzéseidben, válaszd ki, amit szeretsz, de azért mindezek előtt olvasd el lentebb felsorolt tippjeinket, hogy olyan esküvői megjelenést kaphass, amelyre még évekig emlékezni fogsz.

Találd meg a komfortzónádat!

Bár lehet, hogy nem mindennap viselsz menyasszonyi ruhát, valószínűleg egy kicsit jobban ismered az ékszereket. Tudod, hogy mi működik, és hogyan érezheted magad a legmagabiztosabban, ez pedig egy remek referencia az esküvői megjelenéshez. Ha például soha nem hordasz fülbevalót, ne az esküvő napján tedd meg az első alkalommal. Vagy szeretsz több karkötőt is egyszerre viselni? Akkor válassz két azonos stílusú fényes változatot.

Egy másik megközelítés lehet, ha azokra a ruhákra gondolsz, amelyeket más hivatalos alkalmakkor viseltél, és szerettél, és válassz a szertartásra ékszereket ugyanebből a megközelítésből.

Ne a trendeket részesítsd előnyben!

A trendek jönnek-mennek, de az esküvői fotóid örökké megmaradnak. Ebből kifolyólag véleményünk szerint sokkal fontosabb, hogy a személyes stílusod és szentimentális okok alapján hozz inkább döntéseket. Mivel így visszanézve azt mondhatod, hogy ezek a darabok valóban jelentettek neked valamit, és nem azért választottad őket, mert láttad, hogy valaki az Instagramon ezt viseli.

Nem mindig az édesanyádnak van igaza

A különböző generációknak eltérő elképzeléseik vannak arról, hogy milyen ékszert kell viselniük az esküvőjük napján. Az édesanyák számára a formális lét automatikusan azt jelenti, hogy felvesznek egy nyakláncot, de manapság szerintünk minden a fülbevalótól függ.

Mindezt csupán azért hoztuk fel, hogy elmondhassuk, ne érezz kényszert egy olyan darab megvételére, csak azért, mert valaki más úgy gondolja, hogy viselned kellene egyet!

Ha szeretnél nyakláncot viselni

Ha mégis a nyakláncra esik a választásod, akkor az ökölszabály az, hogy válassz olyat, amely követi a ruhád dekoltázsát. Például egy V-nyakkivágású ruha a legjobban egy medállal működik, a statement nyakláncok pedig jobban passzolnak a pánt nélküli darabokhoz.

Legyen a fátyol a reflektorfényben!

Engedd meg, hogy egy hasonlattal szemléltessük ezt a gondolatmenetet. Ha a ruhád a torta, akkor válassz egy dolgot a cukormáznak! Amennyiben pedig ez a máz egy rátétekkel ellátott fátyol, akkor az ékszerek viselését mindenképpen érdemes könnyedebbre fogni.

Most, hogy minden részletet átgondoltál, hogy kiválaszthasd a tökéletes ékszereket és kiegészítőket az esküvő napjára, itt az ideje a vásárlásnak! Nem számít, hogy mi történik, mindig ügyelj arra, hogy maradj hű önmagadhoz, és válaszd ki azokat az esküvői részleteket, amelyek valóban hitelesek lesznek ehhez a különleges naphoz.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A medenceszivattyú nélkülözhetetlen kiegészítő

vas aug 7 , 2022
Láttál már zöld és kellemetlen szagú vízzel teli medencét? Igazán nem a legkellemesebb élmény és nem is igazán egészséges. Számomra elképzelhetetlen, hogy az egyre fogyatkozó vízzel bármikor hanyagul bánjon valaki. Persze mindenhol előfordulhatnak „balesetek”, amikor elromlik egy fontos medencegépészeti elem, vagy rosszul adagolják a szükséges vegyszereket, és akkor a jó […]
medenceorias.hu

És még ez is...