Magenta1: akciózik a Magyar Telekom

telekomMagenta1 néven különleges lakossági ajánlatot vezetett be a Magyar Telekom, amelynek előfizetői egy csomagban, kedvező feltételekkel vehetik igénybe a szolgáltató otthoni és mobil telekommunikációs és szórakoztató szolgáltatásait. A meghatározott otthoni díjcsomagok mellé választandó egy – akár meglévő – túlforgalmazási díj-mentes adatdíjcsomagot tartalmazó havidíjas mobiltelefon előfizetés a Magyar Telekom kínálatából. A Magenta1 kedvezménycsomagokkal díjmentesen elérhető a TV GO szolgáltatás is, így a csomag előfizetői akár weben, vagy okoseszközeiken megfelelő internetkapcsolat esetén útközben is bármennyit tévézhetnek (belföldön), sőt a legnagyobb sebességű otthoni internetcsomag választása esetén korlátlanul használhatják a Moziklub szolgáltatást is. A Magenta1 kedvezménycsomagba bevont mobil előfizetésről a TV GO-hoz való hozzáférés nem fogyasztja az előfizetéshez tartozó, benne foglalt adatmennyiséget.

A kedvezménycsomag további előnye, hogy a vezetékes telefonról bármely normál díjazású belföldi vezetékes és mobil szám 0 forintos percdíjjal hívható havi ötezer perc erejéig, továbbá a választható mobil díjcsomag akár korlátlan belföldi beszélgetést is tartalmazhat. A Magenta1 kedvezménycsomag igénybevételéhez hűségidő vállalása nem szükséges, azonban a legkedvezőbb ár a csomagban foglalt díjcsomagokra vállalt kétéves határozott idejű szerződéssel és Telekom kedvezménnyel érhető el. A Magenta1 készülékcsomag ajánlat azonos gyártótól igénybe vett meghatározott TV és okostelefon együttes vásárlása esetén húszezer forint kedvezményt biztosít.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Újra elérhető az NMHH honlapja

sze aug 26 , 2015
Helyreállt a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) adatkapcsolata egy alternatív útvonalon biztosított összeköttetés útján, így újra elérhetők a hatóság honlapjai, valamint ügyfélszolgálata. A végső, eredeti nyomvonalon történő helyreállítás még több napot vesz igénybe, ez idő alatt kisebb adatforgalmi kimaradások még esetlegesen tapasztalhatók. A hiba oka egy trafóház kiégése miatt bekövetkező kábelmeghibásodás volt […]