Kisrobotokkal erősít az ABB


Az ABB kitörő, már-már mámoros örömmel jelentette be, hogy új termékcsaláddal, az IRB 910SC-vel bővítették a cég által gyártott robotok termékkínálatát. Az ABB kisrobot-portfóliójába tartozó új SCARA (Selective Compliance Articulated Robot Arm = szelektív feladatok elvégzésére kialakított csuklós robotkar) robotok maximális terhelhetősége hat kilogramm, és három konfigurációban (IRB 910SC –3/0.45, IRB 910SC – 3/0.55m, and IRB 910SC – 3/0.65.) érhetők el. Az egyes típusok moduláris kialakításúak, karkinyúlásuk 450, 550 és 650 mm között változik.

Az ABB SCARA termékcsaládhoz tartozó robotokat úgy terveztük, hogy azok alkalmasak legyenek általános célú alkalmazások széles körére, ahol követelmény a gyors, ismétlődő és artikulált pont-pont mozgás, ezért többek között jól használhatók palettázásra, depalettázásra, gépkiszolgálásra és összeszerelésre. A SCARA termékcsalád ideális megoldást kínál azon vevőink számára, akik az apró alkatrészeket összeszerelő alkalmazásokkal szemben olyan elvárásokat támasztanak, mint a rövid ciklusidők, a nagy pontosság és a kiemelkedően jó megbízhatóság. Az új robotok kiválóan alkalmasak laborautomatizálásra és vényköteles gyógyszerek adagolására/kiadására is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Sarki fényt Lumiával érdemes fotózni

szo márc 5 , 2016
A Microsoft büszke a Lumia telefonok kameráinak minőségére. Különösen igaz ez a zászlóshajó, a Lumia 950-re, amely különösen ütős kamerát kapott. Mint a redmondi társaság közleményében olvasható, a technikai paraméterek felsorolásánál sokkal kézzelfoghatóbb bizonyítékot ad erre az a fotósorozat, amelyet a National Geographic fotósa, Stephen Alvarez készített. Ő Lumia telefonokkal […]

És még ez is...