Logitech dokkoló iPad Próhoz

Michele-HermannA Logitech egy iPad Próhoz tervezett töltőállványt dobott piacra. A Smart Connectoron keresztül csatlakoztatható Logi BASE segítségével a 12,9 és a 9,7 hüvelykes készülékek egyaránt tölthetők, akár használat közben is. A dokkolóban elhelyezett mágnesek leegyszerűsítik a csatlakoztatási folyamatot, egyszerűen csak rá kell helyezni a iPad-et a dokkolóra, a mágnesek pedig segítenek a megfelelő pozíció megtalálásában.

“Múlt ősszel mutattuk be a Logi CREATE billentyűzetet – az első, nem Apple által gyártott billentyűzetet, amely kompatibilis a vállalat Smart Connectorával” – mondta el Michele Hermann, a Logitech mobil üzletágának alelnöke. “Az új, 9,7 hüvelykes iPad Pro érkezésével izgatottan vártuk, hogy a billentyűzet mellé bemutathassuk következő újításunkat, amely segíti a felhasználókat abban, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki iPad Pro készülékükből akár otthon, akár az irodában.”

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Súlyos börtönbüntetést indítványozott az ügyészség a bajai internetes csalónak

sze ápr 27 , 2016
Az Orosházi Járási Ügyészség mindösszesen negyven rendbeli csalás miatt emelt vádat azzal a 28 éves bajai férfival szemben, aki nem létező termékeket értékesített az interneten és így negyven sértettet károsított meg. A büntetett előéletű vádlott 2014. márciusa és augusztusa között különböző internetes portálokon tett közzé műszaki cikkek – főként mobiltelefonok – cseréjére […]
börtön