Canon EOS:minden képnek van egy története II.

Idén márciusban harminc éve, hogy a cserélhető objektíves fényképezőgépeket, és a rengeteg kompatibilis kiegészítőt is magában foglaló EOS-rendszert piacra dobta a Canon. Erről a sikertörténetről szol sorozatunk.

Minden képnek megvan a maga története. Ahogyan készült, amit mutat, vagy amire emlékeztet. Ha valaki elkészít egy képet, akkor azzal mindig mondani akar valamit: bemutatni a kreativitását, egy helyzetet, élményt, vagy csak egy el akar raktározni egy szép emléket. De minden képnek van egy utóélete is: szerkesztjük, javítjuk, filterezzük, alakítjuk, tároljuk, megosztjuk, nyomtatjuk, fotókönyvbe helyezzük. És minden fotó elkészítése lehet egy jó lecke is: amikor valaki kommentben odaírja, hogy mit lehetne másképp, jobban, szebben, érdekesebben; vagy lehet akár önbizalomépítés eszköze is, ha sokan megdicsérik a képet.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

EU: jóval az átlag felett bővült a számítógépek és az elektronikai cikkek gyártása

csü márc 30 , 2017
Az Európai Unió ipari termelése 5,6 százalékkal volt nagyobb 2016-ban 2010-hez képest, azonban az iparágak teljesítménye között jelentős különbségek voltak – derül ki az Európai Unió statisztikai hivatalának (Eurostat) hétfői közléséből. A EU-ban 2010-hez képeset 2016-ban a legnagyobb, 29,7 százalékos növekedést a gépkocsik, pótkocsik és nyerges vontatók gyártásában mérték, míg […]