Miért jobb műfenyőt vásárolni?

3d-s hatalmas luc-műfenyő karácsonyraA karácsony többek között a megfelelő fa megtalálásáról is szól. Ha az év legszebb ünnepeit idén egy kicsit kevésbé szeretné rohanással tölteni, már most beszerezheti a megfelelő fát. Csak el kell fogadni a tényt, hogy mű lesz. De ez mégsem olyan nagy katasztrófa.

A karácsony többek között a megfelelő fa megtalálásáról is szól. Ha az év legszebb ünnepeit idén egy kicsit kevésbé szeretné rohanással tölteni, már most beszerezheti a megfelelő fát. Csak el kell fogadni a tényt, hogy mű lesz. De ez mégsem olyan nagy katasztrófa.

Védi az erdőinket

Ha nemes okot keres arra, hogy a műfenyőt részesítse előnyben az élő példány helyett, a természetvédelemben megtalálja. Teljesen értelmetlen dolog kifosztani az erdőinket, ha létezik egy ökológiailag kíméletesebb alternatíva.

3d-s hatalmas luc műfenyő karácsonyraPénzt takarít meg

Az erdei faiskolában viszonylag drágák a fák, de elég olcsón is beszerezhetőek, például valahol az út szélén. Azonban arra is gondolni kell, hogy jövőre is lesz karácsony, és újra új karácsonyfát kell majd vásárolni. Ha a műfenyőt válassza, az sokkal tovább bírja majd, mint egy karácsony. A jó minőségűek például akár évtizedig is használhatók.

Stabilitás

A műfenyő az élővel ellentétben stabil. Általában állvánnyal érkezik. Az élő fát gyakran szükséges különböző módon pozícionálni, megkötni és alátámasztani, hogy végül az egyik vagy a másik oldalra dőljön.

Nulla mennyiségű tűlevél

A természetes karácsonyfák hátránya az, hogy hullajtják a tűleveleiket. Ha nem akar óránként porszívózni ezen az ünnepi napon, akkor érdemes a műanyag változatot vásárolni.

3d-s hatalmas luc műfenyő karácsonyraNem gyúlékony

A karácsony és a pirotechnika, leggyakrabban csillagszóró formájában, kétségtelenül összetartoznak. Gyakran előfordul, hogy a csillagszórókról vagy a gyertyákról a lángra kap a függöny, majd a fát is ellepik a lángok. Mint tudjuk, a fa nagyon gyúlékony. A mesterséges modellek viszont egyáltalán nem gyúlékonyak. Igen, deformálódhatnak, és elég kellemetlen szaguk van, de semmiképpen nem égnek meg.

Tárolhatóság

Karácsony után a természetes fát mindig ki kell dobni, ami újabb rendetlenséget jelent. A műfenyő esetében ez a probléma is megszűnik. Többnyire egy viszonylag kompakt termékről van szó, amely észrevétlenül hever a szekrényben. Akár a következő karácsonyig.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Online kaszinó magyar felhasználóknak

csü júl 21 , 2022
ShareTweetPinShareAz online kaszinók világszerte egyre népszerűbbek, és természetesen Magyarországon sincs ez másként. Bár az internetes szerencsejátékkal foglalkozó oldalak törvényi helyzete sokáig nem volt rendezve Magyarországon, egy közelmúltbeli EU-s döntés értelmében immár megnyílt az út a platformok előtt, és számos online kaszinó magyar felhasználók számára is elérhető lett, mint például a […]
Kártya kaszinó

És még ez is...