AOC: itt a 240 Hz-es képfrissítésű AGON gaming monitor

monitorAz AOC monitorgyártó bejelentette eddigi leggyorsabb, TN paneles monitorját: az AGON AG251FZ kijelzőt.

A 25 hüvelykes kijelző 240 Hz-es képfrissítést és pusztán egy ms válaszidőt nyújt a számítógépes játékok és az e-sport legelkötelezettebb rajongói számára, amellyel nemcsak természetes mozgásélményt biztosít a gyorsan változó játékkörnyezetben, hanem egyenletes játékélményt is, mindenfajta bemozdulás és életlenség nélkül. Az AGON AG251FZ a lehető legfolyamatosabb grafikával gördülékeny játékélményt nyújt: az Adaptive Sync technológiának köszönhetően a képtörés és a szakadozás élménye a múlté.

A kijelző Ergo Dial ergonomikus állványa lehetővé teszi a monitor testre szabott beállítását: a magasságot egy skála segítségével lehet pontosan beállítani, ezenkívül a képernyő dönthető és forgatható is. A hosszú órákig tartó játék során a felhasználók szemét csúcstechnológia védi: a villódzásmentes Flicker-free technológia minimálisra csökkenti a kellemetlen villódzást, a Low Blue Light mód pedig megóvja a szemet az esetlegesen káros kék spektrumú fénytől. A 240 Hz-es képfrissítéssel az AG251FZ képernyőn megjelenített minden egyes kép kristálytiszta – függetlenül attól, hogy mennyire gyorsan és váratlanul követik egymást az események a játékban.

A 25 hüvelykes kijelző számos további egyedi funkciót tartalmaz, többek között a Low Input Lag Mode input lag csökkentő funkciót, amely biztosítja, hogy a készülék minden utasítást azonnal teljesítsen, valamint az úgynevezett Shadow Control funkciót, amely anélkül világítja meg a sötét részeket, hogy az hatással lenne a képernyő többi részére. Ezenkívül a QuickSwitch billentyűblokk lehetővé teszi a játékosok számára, hogy gyorsan váltsanak az FPS, a versenyzős vagy RTS játékokra szabott, előre beállított funkciók között. Ezen funkciók kombinációjával a játékosok korábban soha nem tapasztalt játékélményhez juthatnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

NMHH-kampány az elektronikus eszközök zavartalan használatáért

pén nov 25 , 2016
Jelek címmel e héttől kampányt indított a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH), amelynek célja, hogy felhívja a fogyasztók figyelmét a zavarkeltő, tiltott elektronikus eszközök terjedésére. A fogyasztók november 23-tól jövő év elejéig találkozhatnak televízióban, online médiumok és közösségi oldalak felületén, illetve újságokban a médiahatóság figyelemfelhívó reklámjaival. A hirdetések fő […]