Annyi a biztosítási csalásoknak: megérkeztek a Mio új fedélzeti kamerái

mio-MiVue-600-kameraA Mio új fedélzeti kameráinak egyik legfontosabb újítása, hogy nemcsak menet közben rögzítik, hogy mi történik az úton és az autóval. A kamera mozgásérzékelő segítségével a parkoló autóban automatikusan bekapcsol, így álló helyzetben is rögzíti az eseményeket. Ez a hasznos funkció pedig lehetővé teszi, hogy felvétel készüljön arról, ha valaki rongálná, megpróbálná feltörni, vagy nekiütközne az autónak.

A MiVue 600-as sorozat a piacon elérhető legerősebb processzorral, az Ambarella A7LA-tel van felszerelve. Ezen felül a három új készülék F1.8 apertúrájú, hatrétegű üveglencsével és infravörös szűrővel van felszerelve. Ezek lehetővé teszik, hogy a Mio kamerái nagyfelbontású és nehéz fényviszonyok között is jó minőségű felvételeket készítsenek. A fedélzeti kamerák látószöge 150⁰-os, mi lehetővé teszi, hogy a készülékek a teljes autó előtti teret belássák.

Modelltől függően a Mio kamerái akár 128 GB méretű SD kártya használatát is támogatják, sőt a MiVue 638 Touch és 658 Touch készülékekben dupla SD kártyaolvasó található. A duplakártya használat előnye, hogy a kamera biztonsági mentést tud készíteni a felvételekről mindkét adattárolóra, így megelőzhető az esetleges adatvesztés. A MiVue 658 wifi kapcsolatra képes iOS vagy Android eszközökkel, a felhasználó így közvetlenül meg tud osztani videókat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az átadópontok éve lehet 2015

hét jún 15 , 2015
A vásárlók megnyerésének egyik legfontosabb kulcsa a logisztika, melynek piaca tavaly jelentős átalakuláson ment keresztül. A 2014 elejéig többségében kétpólusú – bolti átvétel, házhozszállítás – paletta mára kibővült, és a köztes átadópontok is elterjedté váltak. A térnyerés pedig első sorban a hálózatok, átvevőpontok bővülésével van összefüggésben. Az átadópontos átvételi lehetőségek […]

Friss, ropogós