Egy izgalmas alapanyag: ismerd meg a rubber base-t!

roniki.huA műkörmös világban mindig van egy újabb alapanyag, vagy egy olyan eszköz, melynek a csodájára járhatunk. Most egy nagyon korszerű, egyre ismertebb alapanyagot mutatunk be nektek: a rugalmas gél alaplakkot, azaz a rubber base-t!

Ezért keresik egyre többen a rubber base-t

A rugalmas alaplakkok, más néven rubber base-ek a sérülékeny és beszakadó körmök legjobb barátai. Emellett pedig még a műkörömépítést is egyszerűbbé teszik, hiszen alapszínük révén nincs szükség hozzájuk már külön színes géllakkokra. A Roniki Rubber base alaplakkjai pedig még nyersanyagukban is természetesek. Így nem kell attól félnie ügyfeleidnek sem, hogy egészségükre káros anyagok jutnak a szervezetükbe.

A rugalmas alapozózselék felvitele sem bonyolult. Előkészületük gyakorlatilag megegyezik a zselés építés alapjaival. A vendég körmeit reszelés után portalanítjuk, majd a körmökre tapadó bőrt eltávolítjuk. Ehhez kaparót és bőrfeltolót használunk. Az ismételt portalanítás után következhet a mattítás. Utána szintén portalanítunk, és már alkalmazhatjuk is a körmökön az előkészítő folyadékokat. Mindezt két réteg rubber base követi. Végül, a köttetés után pedig már csak egy fényzselét kell felhelyeznünk – és már élvezheti is vendégünk a megújult, varázslatosan szép körmeit!

A rubber base legnagyobb előnyei

 1. Könnyű felvinni
  A hagyományos zselé műkörmökhöz képest feleannyi idő felhelyezni. Ezt elfoglalt, mindig rohanó klienseid is értékelni fogják.
 2. A tökéletes körömerősítő
  Mivel alapvetően a gyengébb, töredezésre hajlamos, hámló, vékony körmökre tervezték, a rubber base használatával a kliens saját körmei megerősödhetnek.
 3. Körömhosszabbításhoz is szuper
  Ez a rugalmas, jól tapadó anyag abban is segíthet, ha körömhosszabbítást tervezel egy vendégednek. Ebből is látszik: ez a nem mindennapi alapozógél bármi mással összehasonlíthatatlan.
 4. Gyorsabb vele elkészülni
  Amiatt, mert nem kell felrakni semmilyen plusz réteget hozzá, jóval hamarabb elkészülhetsz a kliens körmeivel. A felgyorsult munkamenet révén pedig akár több ügyfelet is fogadhatsz egy nap.
 5. Erős alap szinte minden kreációdnak
  Mivel egy vastag alapot képez, ezért akár extrémebb körmöket is formázhatsz vele.

A valódi szépség természetesen is elérhető

Számos esetben láthatunk csodás végeredményt adó alapozózseléket, valamint géllakkokat a piacon – melyekből azonban valami hiányzik. Ez a “valami” általában vagy a tartósság, vagy a természetes hatás. Rengeteg az olyan építőanyag, amely mázsás súlyként nehezedik a körmökre, a felvitele kellemetlen szagokkal jár. Esetleg letörik a köröm idő előtt, vele pedig a nagy műgonddal, sokáig elkészített díszek is…

Olyan termékeket keresel, melyek tartósak, de elkészítésükhöz nem kellenek sem állatkísérletek, sem vegyi anyagok? A Roniki márkáját imádni fogod! Az általuk gyártott rubber base-ek is organikus anyagokból készülnek, miközben több, mint 30 napon át tartanak.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Legális ma Magyarországon cannabis olajat használni?

ked dec 19 , 2023
ShareTweetPinShareValljuk be őszintén, a cannabis szót olvasva akarva-akaratlanul is felmerül bennünk a gondolat, hogy vajon lehet-e alkalmazni vagy egyáltalán birtokolni egy olyan készítményt itthon, amelyet a marihuána egyes részeinek felhasználásával készítenek. Az óvatosság természetesen sosem árt, ugyanakkor nem célszerű eleve ítéletet mondani valamiről, amit egyáltalán nem ismerünk. Nézzük meg most […]
usamedical.hu

És még ez is...