A változatosság gyönyörködtet!

vagyaim.huUgye, nem is kell igazából elmagyarázni, hogy miért nem jó az, ha valami teljesen egyhangú? Ha valami mindig ugyanolyan, mindig ugyanaz, és semmi újdonságot nem rejteget magában.

Ha munkahelyen történik mindez, akkor az nagyon hamar kiégéshez vezet, ami melegágya annak, hogy új munkát keressünk magunknak. Ha pedig a magánéletben, esetleg a hitvesi ágyban válik unalmassá az élet, akkor ott bizony előbb vagy utóbb kenyértörésre kerül majd a sor. Azonban akad olyan terület, ahol nem igazán tudsz “szakítani”, ez pedig nem más, mint az önkielégítés. Itt ugyanis a kezed mindig ott marad veled, nincs lehetőséged cserére, váltásra. Csupán változtatásra – ennek a lehetőségeit kutatjuk mai írásunkban.

Bal vagy jobb? Jobb vagy bal?

Nyugalom, nem kell sem hangosan, sem írásban válaszolni. Ugyanakkor kár lenne tagadni, hogy amikor elönt a késztetés, és azt mondod: “Vágyaimnak nem tudok tovább megálljt parancsolni!”, akkor bizony megvan a kedvenc kezed.

Ám mindenkinél eljön az az idő, amikor a kedvenc pajtásból is elég lesz, amikor nem tud újat nyújtani, amikor már messze nem hozza azt a varázst, amit régen. Ilyenkor persze lehet kezet váltani, de alapvetően mindenki az ügyesebb kezére bízza a kényes munkát. Így aztán a másik opció még kevésbé kecsegtető.

Ám mielőtt úrrá lenne rajtad az elkeseredés, szólunk, hogy van egyéb megoldás is! Ugyanis ma már számtalan segédeszköz kapható, amely azt hivatott megkönnyíteni, hogy örömet szerezz saját magadnak.

Az elemlámpa diszkrét bája…

Mit szólsz ahhoz, ha azt mondjuk, hogy mindenkit megtévesztve úgy tudsz az éjjeliszekrényen vagy a bőröndben tárolni egy fantasztikus szexuális segédeszközt, hogy közben mindenki azt hiszi, elemlámpa van nálad?

A Vágyaim.hu egyik sikerterméke, a férfiaknak szánt Fleshlight maszturbátor épp úgy fest, mint egy elemlámpa, ám annál sokkal többet tud: életet és fényt visz az önkielégítés elszürkült és egyhangú perceibe.

Élethű vagina, popsi vagy száj vár ugyanis azokra, akik a fenti terméket a virtuális kosarukba teszik. Így aztán minden vágyadat kiélheted, garantáltan nem marad egy sem beteljesületlen.

Külön előnye ezeknek a maszturbátoroknak, hogy nem kell semmilyen beleegyezést kérned, így akár a legsötétebb, legvadabb álmaidat is megélheted. Közben pedig senki sem fogja tudni, hogy miben is “sántikálsz”.

Higiénia és mértékletesség

Ez a két szó mindenképpen legyen ott a szótáradban, ha a Vágyaim.hu Fleshlight termékeit használod.

Egyrészt gondosan meg kell tisztítani, méghozzá az anyagnak megfelelő szerrel, majd szárazon kell eltenni a saját külön csomagolásába.

Másrészt pedig, bár köztudott, hogy nagyon fontos az önkielégítés, és rengeteg előny származik belőle, ez csak akkor érvényesül, ha nem esel túlzásokba. Ha rutinszerűen a maszturbálás a válasz minden stresszhelyzetre, ha unaloműzés gyanánt szolgál, akkor jó eséllyel átestél a ló túloldalára, és érdemes visszafogni magad, bármennyire is ütős darab ez az újhullámos maszturbátor!


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Biztonságos közlekedés ősszel is

szo okt 14 , 2023
Ködös reggelek, párás szélvédő, egyre hamarabb beálló esti szürkület, dugók, útra kiugró őz, vaddisznó, avartól csúszós aszfalt – mind-mind olyan tényezők, amelyek veszélyesebbé teszik a vezetést ősszel. Viszont ha gondosan ügyelünk a járművünk műszaki állapotára, és az utazás időpontjának, útvonalának megválasztásakor is körültekintően járunk el, sokat tehetünk biztonságunkért. Sokan a […]
autopalyamatrica.hu

És még ez is...