A fesztiválok elképzelhetetlenek sör nélkül!

indepack.huLehet bármilyen évszak, egy sörözés mindig belefér, de valljuk be, hogy a nyár szinte elképzelhetetlen a jéghideg, habos ital nélkül. A sör kiváló sok étel mellé is, de remek kísérője baráti beszélgetéseknek, esti sütögetéseknek vagy a vízparti napozásnak.

Jó hír, hogy a sör mértékkel fogyasztva egészséges is, hiszen tele van B-vitaminnal, folsavval, E-vitaminnal, ásványi anyagokkal és enyhe vízhajtó hatása révén a vesekő ellen is hatásos.

Miből lehet elfogyasztani a sört?

Ha elvitelre kínálod ezt a finom nedűt, akkor ki kell választani az indepack.hu eldobható poharai közül azokat, amelyekből jólesik elfogyasztani az italt. Nem mindegy ugyanis az érzés, mivel a pohár sokat hozzátesz a sör élvezetéhez.

Az üvegpohárral nyilván nehéz felvenni a versenyt, azonban az arra leginkább hasonlító termékek közül érdemes választani, így a feeling is megmaradhat.

A sör készítése

A sör nagyon érdekes ital, hiszen a történelem során több helyen is “feltalálták”, mégpedig egymástól függetlenül. A kutatók szerint nagyon kedvelt ital volt Egyiptomban, Mezopotámiában, Kínában de még Szudánban is. A korabeli sör árpakenyérből készült, amit erjedés után tovább ízesítettek például fügével. Szűrten és szűrés nélkül is fogyasztották.

A söröspohár alakja

A sört viszonylag nagyobb mennyiségben fogyasztjuk, az egyes mennyiségek saját elnevezést kaptak. A 2 dl-es változatot pikolónak, a 3 dl-es verziót pohárnak, míg a félliteres űrtartalmat korsónak hívják. A pohár alakja a vizespohárhoz hasonlóan öblös vagy egyenes vonalú.

Az eldobható változatok

A rendezvényeken, fesztiválokon, sétálóhelyeken vagy street foodban dolgozó árusoknak olyan poharakat kell beszerezni, amivel a vendég nyugodtan elsétálhat, nem kell egy helyben, a pavilon előtt elfogyasztania a sörét, hanem továbbmehet egy koncertre, vagy kiülhet a partra vele.

Éppen ezért az eldobható műanyag poharak ideálisak, hiszen az ital elfogyasztása a vendég ki tudja dobni a poharat – lehetőleg szelektív kukába -, nincs mosogatás, nem kell visszavinni.

Olyan eldobható poharat kell választani, ami víztiszta, teljesen átlátszó, így a sör színe tökéletesen látszódik. A polipropilénből készült műanyag pohár megfelel ezeknek a feltételeknek és többféle méretben is elérhető.

A PLA is szóba jöhet!

Ha lebomló poharat szeretnél kínálni, akkor a PLA pohár erre alkalmas lesz, mivel ez pontosan ugyanúgy néz ki, mint a PP műanyag pohár, azonban sokkal környezetkímélőbb, mivel 100%-ban lebomlik.

Az újrapoharak is hódítanak!

Az utóbbi évek legnagyobb találmánya az újrapohár, melyet “bérleti díj” fejében adnak és használat után visszaválthatók. Ezek a poharak strapabíróak, erősek, vastag falúak, így bírják a többszöri mosogatást, ezáltal többször használhatók. Ez is egy környezettudatos megoldás.

A sör egy rendkívül népszerű ital, kiválóan hűsít, gazdag az ásványi anyagokban, pótolja az elvesztett folyadékmennyiséget, és nem utolsó sorban nagyon finom! Az eldobható sörös poharak segítségével pedig bárhol elfogyaszthatjuk a finom nedűt!


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Emlődaganatom van: mi vár rám?

sze szept 13 , 2023
Bár évente hazánkban is kb. 7-8000 új, mellrákos esetet regisztrálnak, ezek 90%-a idejében felfedezve még gyógyítható volna. Ehhez azonban az is fontos lenne, hogy a 45-65 év közötti női korosztály rendszeresen részt vegyen a szűréseken. Milyen onkológiai vagy egyéb kezelésekre számíthatunk, ha a szűrésen rosszindulatú daganatot találtak mellünkben? A korszerű […]
affidea.hu

És még ez is...