EVOLVEO: három új, időseknek készült telefon

EVOLVEO Easyphone 650 XGHárom új, az idősebb korosztálynak ajánlott telefont mutatott be az EVOLVEO. Az Easyphone 650 XG, 550 EG és 850 EB telefonok mindegyike olyan funkciókat tartalmaz, amelyek alapján leginkább az idősebb korosztálynak ajánlottak.

A legújabb EVOLVEO Easyphone telefonok egyik fontos tulajdonsága, hogy helymeghatározóval ellátott SOS gombbal rendelkezik. Ez a 650 XG változat esetében egy komplex helymeghatározó rendszert jelent, amely GPS, Wifi és GSM cellát is használ, így rendkívül pontos eredményt biztosít. Az Easyphone 550 EG és 850 EB készüléket pedig GPS helymeghatározóval szerelték fel. Ráadásul az SOS gomb megnyomásával a telefon automatikusan elkezdi tárcsázni az előre beprogramozott számokat.

Emellett az 650 XG változat előnye, hogy egy előre engedélyezett telefonszámon keresztül lekérhető a telefon tartózkodási helye is. A készülék ugyanis lehetővé teszi a helymeghatározó SMS üzenet küldését egy másik telefon számára. Ez abban az esetben lehet fontos, ha például valaki nem tud kapcsolatba lépni a telefon tulajdonosával. A telefonban beállíthatóak azok a személyes névjegyek, akik jogosultak ennek a helyzetnek a meghatározásához. Ennek köszönhetően alkalmas arra, hogy idős családtagjainak biztonságban tudjuk. Az Easyphone 650 XG emellett esésérzékelővel is fel van szerelve. Az okos szenzor képes kiértékelni, ha a használója elesik és automatikusan tárcsázni kezdi az előzetesen beállított számokat, illetve SMS-t küld azokra.

Mindhárom telefon kialakításánál figyelembe vették az egyszerű használhatóságot is. A telefonok nagy gombokat kaptak a kényelmes kezelhetőség érdekében. Ezek kellőképpen elkülönítettek, így megkönnyítik az SMS üzenetek írását és a telefonszámok beírását. Az Easyphone 650 XG és 550 EG fényképes névjegy funkcióval van ellátva a könnyebb hívások érdekében. A fényképes névjegyek kínálatának előhívásához egyszerűen elég egy gomb megnyomása. Az EVOLVEO EasyPhone 550 EG pedig egy okos töltőállomást is kapott. Ennek a gombját megnyomva a mobiltelefon csengőhangja lejátszásra kerül, így könnyebb megtalálni a telefont — áll a gyártó közleményében.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Nyakunkon A kvantum hangja rendezvény

ked máj 10 , 2022
A kvantum hangja címmel online eseményt szervez a Neumann János Számítógéptudományi Társaság (NJSZT) május 12-én, amelyen a téma ismert szakértői tartanak előadásokat. A QHungary-vel, a Wigner Fizikai Kutatóközponttal és a BME TTK Fizikai Intézetével közösen szervezett, 16 órakor kezdődő eseményen a szakértők azt a kérdést járják körbe, hogy a kvantumszámítógépek […]
kvantumprocesszor

És még ez is...