Szállítás nemzetközi csomagküldővel

csomagnet.huNapjainkban távolról sem kell csomagkézbesítéssel foglalkozó szakembernek lenni ahhoz, hogy szembeötlő legyen, hogy ez a terület világszerte az egyik leginkább virágzó iparág. Hihetetlen mértékben megnőtt a kisebb-nagyobb küldemények száma az elmúlt évtizedekben, és ezt a tényt nemcsak olyan tényezők generálják, mint egy járványhelyzet, hanem az emberek már pontosan tisztában vannak az online vásárlások és az azzal összefüggő házhoz szállítás előnyeivel.

Csomagküldés a DPD futárcéggel

Ami jó és praktikus, arra gyorsan vevők az emberek, és a piaci igények lehetővé teszik már azt is, hogy minden piacon számos szolgáltató versenyezzen a megrendelők kegyeiért. Nincs ez máshogy Magyarországon sem, és ez a helyzet adott esetben a bőség zavarával is szembesítheti azt, aki valamilyen csomagküldő vagy futárszolgálattal szeretné küldeményét célba juttatni.

Nagyszerűen foglalja össze és ismerteti a Csomagnet.hu a DPD nemzetközi közúti szállítását más cégekkel összehasonlítva, melynek köszönhetően mindenki megtalálhatja a számára kedvező szállítási módot, beleértve az árak egymáshoz való viszonyítását is.

Ilyen szolgáltatás igénybevétele esetén, különösen külföld irányába történő megrendelésnél érdemes mindig csak a jól ismert, megbízható, a nemzetközi porondon is részt vevő szolgáltatóval szerződni, és e paramétereknek a DPD csomagküldő szolgálat maradéktalanul meg is felel.

A DPD ismérvei a csomagszállítás piacán

A DPD hallatlanul nagy előnye a nemzetközi beágyazottsága, így minden esetben biztosak lehetünk benne, hogy hazánkon kívül is igazán profik kezei közé kerül küldeményünk. Feltétlenül meg kell említeni azt is, hogy szükség esetén a cég tud segíteni a vámkezelésben is és Európában piacvezetőként természetesen elérhetők olyan szolgáltatások is, mint a csomagok online nyomon követése.

A csomagok esetében 31,5 kg a súlyhatár, amely lehetővé teszi komolyabb küldemények feladását is, a 29 célország száma pedig biztosíték arra, hogy Európa szinte bármely pontja elérhető legyen a DPD hálózatán belül. A tapasztalat, a professzionális hozzáállás és a korszerű infrastruktúra lehetővé teszi, hogy a DPD külföldre is 1-6 munkanap alatt eljuttassa a rábízott csomagokat, és a várható érkezés már a feladáskor kalkulálható.

A csomagok minden esetben kérhetők házhoz vagy csomagpontba is, ez utóbbi esetben pedig opció az onnan történő feladás is.

Csomagfeladás a fenntartható fejlődés szolgálatában

Környezettudatos cégként a DPD a szolgáltatás magas színvonala mellett hangsúlyt fektet arra is, hogy a környezetvédelmi elvek maradéktalanul érvényesülhessenek a szolgáltatás igénybevétele esetén, így e tekintetben is biztosak lehetünk benne, hogy a legjobb döntést hozzuk, ha ezt a céget választjuk.

Csomagfeladás esetén feltétlenül érdemes a legalább három rétegű kartoncsomagolást választani, így biztosak lehetünk benne, hogy a DPD mellett mi magunk is mindent megteszünk azért, hogy küldeményünk tökéletes állapotban érkezzen meg a rendeltetési helyére.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Kilic izgatottan várja a kihívásokat

sze márc 15 , 2023
ShareTweetPinShareA távközlési infrastruktúra-üzemeltető CETIN Csoport új kereskedelmi vezérigazgató-helyettessel erősíti amúgy sem gyenge vezérkarát. A távközlési ágazatban több mint 25 éves tapasztalattal rendelkező Erhan Kilic márciusban csatlakozott a vállalathoz. Kilic felügyeli a CETIN Csoporthoz tartozó valamennyi vállalat – így az integrált távközlési infrastruktúra-szolgáltató CETIN Hungary Zrt. – kereskedelmi tevékenységét. „Izgalommal várom […]
Erhan Kilic, a CETIN Csoport kereskedelmi vezérigazgató-helyettese

És még ez is...