Addig durmolt a buszmegállóban, amíg eltünt a telefonja

A tetétleni rendőrök rövid időn belül azonosították azt a két helyi férfit, akik a megalapozott gyanú szerint elvették a pénzét és a mobiltelefonját egy alvó férfinak.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2018. április 15-én arról, hogy egy tetétleni buszmegállóban elaludt, azonban amikor felkelt se a mobiltelefonja, se a pénze nem volt meg. A helyi rendőrök széleskörű adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként egy órán belül azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőit. Cs. D-t és társát, Cs. E-t a körzeti megbízottak elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a két 20 éves férfit, akik beismerő vallomást tettek. A rendőrök lefoglalták és a sértettnek visszaadták a mobiltelefonját. A Püspökladányi Rendőrkapitányság kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a gyanúsítottakkal szemben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Végre: honlapot indított az Akadémia az áltudományok ellen

sze máj 9 , 2018
A tudomány eredményeinek hiteles és közérthető közvetítésére hívta fel a kutatói közösséget a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) hétfői közgyűlése által elfogadott határozat; az áltudományos elméletekkel szembeni fellépés jegyében az MTA ismeretterjesztő holnapot is indított tudomany.hu néven. Az akadémia támogatásával működő új honlap fő célja a közlemény szerint az áltudományok elleni […]