Nincs okosotthon videós kaputelefon nélkül

komfortplus.huA modern házakat igyekeznek a legújabb technikai vívmányokkal felszerelni, hogy a benne élők kényelmét teljesen kiszolgálják. A háztartási gépek jelenléte és programozhatósága ma már nem újdonság, hanem szinte elvárás. Időzíthető a mosógép, a mosogatógép, applikáción keresztül elindítható a porszívó, vagy lehúzható a redőny. De nem csak a lakáson belül történtek változások; ma már ki sem lépned ahhoz az ajtón, hogy megtudd, ki csengetett vagy éppen ki állt meg a kapud előtt.

Szezám, tárulj!

A kaputelefonok a társasházakban elengedhetetlenek, főleg a magasabb szinten élők számára, de az utóbbi években egyre több családi ház tulajdonosa is szereltet fel ilyen készüléket. A Komfort Plus kaputelefonszettjei nemcsak magasabb komfortot jelentenek, hanem biztonsági okokból is hasznosak.

Egyrészt fennáll az az előny, hogy a csengetést követően a lakásból egy gombnyomással ki tudod nyitni a kaput. Másrészt tudod ellenőrizni hanggal – és videós berendezés esetében képpel is – a látogató személyét, így elkerülheted, hogy idegenek vagy csalók jussanak át a kerítésen.

Összekapcsolhatod a telefonoddal

A videós kaputelefonok nagyobb biztonságérzetet adnak, ráadásul a fejlett modellek vezeték nélküli internetkapcsolattal összekapcsolhatók az okostelefonoddal. Hogy ennek mi az előnye? Mivel a lakáson belül mindenki éli a mindennapjait, a váratlan érkező lehet, hogy nem a legjobbkor toppan be. Míg egy lakásból kiabálva könnyen meghallja az ajtó előtt várakozó, hogy egy kicsit várnia kell, addig a kertes házból hiába is kiabálnál. Ilyen helyzetekben kifejezetten előnyös, hogy akár a telefonodra is rápillanthatsz, hogy ki érkezett, és ha ismered, akkor üzenhetsz neki, hogy beengeded, amint tudod.

Felvétel indul!

A biztonsági rendszer kiegészítésként jól jöhet, hogy ha a videós kaputelefon mozgást érzékelve üzemelni kezd. Így nemcsak azokról kaphatsz képet, akik becsengettek hozzád, hanem valamilyen okból a kapu előtt megálltak. Ha megrongálják a kerítésed, ellopják az este kitett kukát, vagy bedobnak valamit a kapun, akkor könnyen kiderítheted, hogy ki volt az elkövető. Ráadásul a kép minősége még az éjjel készített felvételek esetében is kiváló az infravörös LED lámpáknak köszönhetően, ami valóban segítségül szolgálhat.

Sőt, akár több kamerát is csatlakoztathatsz az egységhez, amivel a teljes utcafronton történő eseményeket rögzítheted, majd visszanézheted. A videót szükség esetén leadhatod a rendőrségen, ezzel jelentősen megkönnyítve a munkájukat.

Ha neked is fontos az otthonod védelme, és ezért mindent meg is tennél, akkor keresd fel a Komfort Plus weboldalát, ahol a videós kaputelefonok mellett jó minőségű riasztóberendezéseket is beszerezhetsz. Kérésedre segítenek egy komplett, összehangolt, jól működő biztonsági szisztémát kiépíteni.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Így történik a mosás profi módon

pén jan 13 , 2023
A háztartási teendők közül a mosás talán nem a legizgalmasabb tevékenység, de nincs mese, meg kell csinálni. Fontos betartani pár alapszabályt annak érdekében, hogy a fehér ingek közé még véletlenül se keveredjen piros zokni, különben rózsaszín lesz minden, vagy a gyapjú pulóvert ne tegyük be 40 fokos mosásra, mert máskülönben […]
moebelix.hu

És még ez is...