Nagyot nőtt az oktatási oldalak adatforgalma

osztályNégyszeresére nőtt az adatforgalom az oktatási weboldalakon az érettségi előtt.

A Vodafone-nál az adatforgalom nélkül elérhető oldalakkal 42 ezer GB adatforgalmat tett ingyenessé mobil ügyfeleinek. Mint írták, az érettségi közeledtével, az idén márciusban és áprilisban duplájára nőtt a mobil adatforgalom azokon az oktatási oldalakon, amelyeket a Vodafone Magyarország a távoktatás időszakában tett elérhetővé a diákok és a pedagógusok számára. A szolgáltató közlése szerint a felsőoktatáshoz kapcsolódó oldalakon ez a növekedés még markánsabb: négyszeres emelkedést tapasztaltak az érettségi időszakhoz közeledve. Tavaly március óta a Vodafone Magyarország több mint ötven weboldalt tett adatforgalom használata nélkül elérhetővé.

A Magyar Telekom is azt közölte: az érettségire is készülve az ingyenes oktatási tartalmakat érintő mobil adatforgalom 2021. január-május között 4,5-szörösére emelkedett havi szinten. A távoktatás és a minőségi, tartalmas időtöltés érdekében a Telekomnál a mobilinternet szolgáltatást használó havi díjas és Domino, továbbá meghatározott üzleti előfizetések esetén, 2020. november 20. és 2021. május 31. között, a mobilinternet szolgáltatás használatakor közel ötven oldal látogatása nem csökkentette az előfizető díjcsomagjában foglalt adatmennyiséget. Ezzel a Magyar Telekom ebben az időszakban közel 681 ezer GB-nyi oktatási tartalmat tett ingyenesen, azaz adatforgalmi díj fizetése nélkül elérhetővé.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Lezárult a Magyar Telekom részvény-visszavásárlási aukciója

pén jún 11 , 2021
ShareTweetPinShareLezajlott a Magyar Telekom részvény-visszavásárlási aukciója. A Magyar Telekom arról tájékoztatott, hogy a részvény-visszavásárlási aukción a korábban bejelentett maximális 10,2 milliárd forint értékben fogadott el eladási ajánlatokat. A cég 23 794 792 darab Magyar Telekom-törzsrészvény visszavásárlására kötött ügyleteket 429 forintos átlagáron. Az elfogadott legmagasabb árszint részvényenként 439 forint volt, amelyen […]
Magyar Telekom

És még ez is...