Az online csoportos németórák 3+1 előnye

egyuttnemetul.huKiköltözés előtt állsz, vagy csak egy hosszabb kiküldetésre mennél? Esetleges először utazol egyedül német nyelvterületre, és szeretnéd feltalálni magad minden helyzetben? Bármelyik is a helyzet, mindegyik esetben érdemes elgondolkodnod az online nyelvtanuláson. El is mondjuk, miért!

Kiknek ajánlott az online némettanulás?

Nem fér bele az idődbe a rendszeres ingázás? Rendszertelen a munkabeosztásod, így bizonyos napokon rengeteg időd van, máskor kevesebb? Egy online nyelviskola szolgáltatásait igénybe véve egyik miatt sem kell aggódnod. Ahogy a nyelvi szinted folyamatos fejlesztése miatt sem. Az Együtt Németülnél 150 órás tanfolyam kezdő-haladó szinteken is indul. Így akár fél év alatt a pár szavas nyelvtudást is haladóvá változtathatod!

3+1 érv az online nyelvi kurzusok mellett

Mindezeknél azonban még több is van, ami az online nyelvtanfolyamok mellett szól a hagyományos osztálytermi kurzusokkal szemben. Például az alábbiak:

1. Csatlakozás bárhonnan, bármikor: Az online csoportos nyelvórák lehetőséget nyújtanak a résztvevőknek arra, hogy a világ bármelyik részéből csatlakozhassanak a tanfolyamokhoz. Ez különösen hasznos lehet azoknak, akik más időzónákban élnek vagy akik távol élnek a nyelvoktató iskoláktól. Így adott a lehetőség egy globális közösségbe való bekapcsolódáshoz is!

2. Interaktív tanulás: A kurzuson való részvétel lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy interaktívan kommunikáljanak egymással és az oktatóval. Az élő csoportbeszélgetések, a nyelvi játékok és a közös projektek révén a résztvevők már akár a tanórákon is alkalmazhatják a tanultakat.

3. Egy gazdaságosabb megoldás: A virtuális nyelvtanfolyamok gyakran olcsóbbak, mint a hagyományos, osztálytermi szemináriumok. Az online kurzusokhoz ugyanis nincs szükség utazásra és szállásra, így ezeken a költségeken is sokat spórolhatunk. Emellett néhány online nyelviskola olcsóbb és rugalmasabb fizetési lehetőségeket is kínál.

+1. Egyedi figyelem: Annak ellenére, hogy csoportos nyelvórákról beszélünk, az oktatók általában igyekeznek odafigyelni minden résztvevőre. Az internetes platformoknak köszönhetően a privát beszélgetések és az egyéni segítség is könnyen megvalósítható: csak a tanáron és a nyelvtanulón múlik.

Néhány gyakorlatias tipp a némettanulás elkezdéséhez

Megtetszett az online nyelvtanulás? Szuper! Akkor viszont nem árt, ha előre felkészülsz a rendszeres gyakorlásra is. Hallgass minél több, anyanyelvi német szöveget: filmeket, podcasteket, német dalokat!

Olvass német híroldalakat, könyveket, magazinokat! Emellett, amikor már a nyelvórákra is jársz, legyenek kisebb, napi céljaid is: hogy motivált maradj, mindegyik teljesítése után jutalmazd meg magad valamivel!

Ezek apró dolgok, de ha betartod őket, biztosabb lehetsz benne, hogy nem lesz hiábavaló az igyekezeted, és valóban magabiztosabbá válik némettudásod.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Felhő feletti élmények motor nélkül

hét febr 12 , 2024
ShareTweetPinShareMióta az ember két lábra állt és területeket hódított meg, azóta vágyik az ismeretlen megismerésére. Nem elégedtünk meg a földdel, mert a vizet, a levegőt, sőt a világűrt is meg akartuk ismerni. Ennek köszönhetően ma már semmi akadálya, hogy az átlagember is a felhők fölé emelkedjen. Ha nem egy repülőre […]
elmenyrepules.hu

És még ez is...