Előrelépés jöhet a beléptetés területén

stadionA beléptetés és ellenőrzés területén 2015-ben jelentős előrelépés lehet az NFC mobiltelefonos technológia elterjedése, ami sok kaput nyithat meg az integrált szolgáltatások sorában, legyen szó munkaidő-nyilvántartásról vagy online jegyértékesítésről — állítja Filkorn József, a SEAWING Kft. fejlesztési igazgatója, biztonságtechnikai szakértő. Mint hozzátette, idén elkezdték az RFID-olvasására képes eszközök fejlesztését Android és WinEm (Windows Embedded Systems) alapokon. Saját fejlesztésű, integrált rendszerükben, a SIS-ben az arénáknak szánt moduljuk mellé tudnak olyan készüléket biztosítani, amely mobil megoldásként végzi a vonalkódos beléptetést.

Az is megfigyelhető, hogy a fix belépési pontok mellett – főleg a rendezvényközpontokban – nő az igény a hordozható, wifin keresztül kommunikáló beléptetőkapukra — mondta a fejlesztési igazgató. Hozzátette, idén több mint egymilliárd forint értékben értékesítettek integrált beléptetőrendszereket kis- és középvállalatok, üzemek, irodaházak, wellnessközpontok, arénák számára. A szakember úgy látja, hogy évről-évre nő a teljeskörű, költséghatékony biztonságtechnikai rendszer értékesítése, amely lefedi a beléptetést, a munkaidő-nyilvántartást, az ellenőrzést és az épületvédelmet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Halál vár a PUP szoftverekre

szo dec 27 , 2014
A PUP szoftverek blokkolása jelenleg a vírusirtó szakma legsürgetőbb problémái közé tartozik — állítják a G Data vírusirtógyártó szakemberei. Néhány gyártó blokkolja vagy korábban blokkolta az OpenCandy modult, mások úgy döntöttek, hogy nem adnak riasztást a hirdetési megoldásra. 2015 januárjában, az Anti-Malware Testing Standards Organization (AMTSO) következő konferenciáján a szervezet […]

És még ez is...