Kis zümmögő tárgyak teszik tönkre a szexuális életünket


A kis zümmögő tárgyak teszik tönkre a szexuális életünket… és itt nem elsősorban a rossz vibrátorokra kell gondolnunk. A Durex friss felmérése szerint a megkérdezettek ötödével előfordult, hogy felvette a telefont szex közben. Egyharmaduk úgy érzi, hogy a kütyük hátrányosan befolyásolják a kapcsolatát. Pontosan 69 százalékuk vallotta be, hogy több időt töltenek a mobiltelefonjukkal, számítógépükkel, mint szexszel.

Bár a megkérdezetteknek csak a két százalékuk ellenőrizte hogy történt-e valami a Facebookon szex közben, az is kiderült, hogy a szex után szinte már-már kényszeresen készítenek selfie magukról, és nagyon gyakran lépnek fel a Facebookra, ellenőrizni, hogy az “esemény” alatt nem történt-e valami nagyon fontos. Nem véletlenül indult el a Facebookon tavaly az “After Sex Selfies” csoport, már 606 ezer lájkolója van az oldalnak .

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Hamarosan a Tenkes kapitánya is 30 megabiten netezhet

szo máj 24 , 2014
A Drávanet Hálózatok Kft. fillérre pontosan 1 033 959 457 forint uniós támogatást nyert  az Új Széchenyi Terv keretében hálózatfejlesztésre. A több mint 1,47 milliárd forint összköltségvetést meghaladó beruházás célja az optikai körzethálózat kiépítése a Sellyei és Siklósi kistérségek jellemzően elszórt kistelepülések alkotta területein. A Sellyei és Siklósi járásokban az optikai […]
optikai kábel