Új Precision munkaállomásokat mutatott be a Dell

Dell-Precision-Tower-7910Bemutatták a Dell Precision toronykivitelű munkaállomások megújult, még nagyobb teljesítményű, memóriájú és grafikai tulajdonságú változatait. A Dell Precision toronykivitelű 5810-es, 7810-es és 7910-es, illetve a rackszekrénybe szerelhető 7910-es munkaállomások új Intel Broadwell EP processzorokat kaptak. Ezek több maggal és nagyobb teljesítménnyel támogatják a professzionális modellezési, elemzési és számítási feladatokhoz szánt többszálú alkalmazások használatát.

A bemutatott fejlesztések között szerepel az AMD és az NVIDIA legújabb professzionális grafikus technológiája, illetve a Dell Precision Ultra-Speed PCle meghajtók. Ez utóbbiak akár négyszer gyorsabb teljesítményt nyújtanak, mint a hagyományos SATA SSD-tárolók1, és akár 1 TB DDR4 memória használatát teszik lehetővé 2400 MHz sebesség mellett. A Dell emellett továbbfejlesztette exkluzív technológiáit, így a szabadalmaztatott Reliable Memory Technology (megbízható memória) megoldását, a Dell Intel CAS-W gyorsítótár-gyorsító szoftverét, valamint a Dell Precision Optimisert. Mindemellett a Dell a folyadékhűtéses megoldások körét is kibővítette, amelyeknek köszönhetően a rendszereknél akár 38 százalékos zajcsökkenés érhető el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Microsoft: Vágány váltja Hajagost

pén ápr 8 , 2016
Január elsején Vágány Tamás vette át a nagyvállalati tanácsadás és támogatás szolgáltatások üzletág vezetését a Microsoft Magyarországnál. Vágány 2014 novemberében csatlakozott a társaság nagyvállalati tanácsadás és támogatás szolgáltatások csapatához és az elmúlt évben fontos szerepe volt a szolgáltatási üzletágon belül egy hatékony, az ügyfelek üzleti céljait, igényeit megértő értékesítési csapat felállításában […]
Microsoft

Friss, ropogós