Ha Parraghnak ilyen mobil alkalmazása lett volna csempeárus korában

YouTube video player

A színválasztás felelősségteljes, már-már életre szóló döntését könnyíti meg a Mapei Fughe fugatervező mobil applikáció.

Nem kell többé csempével a hónunk alatt rohangálni és fuga színmintákat órákat próbálgatni az üzletekben. A Mapei ingyenes fugatervező applikációjának letöltése után elég lefotózni a burkolatot, és az összes létező fugaszínt megnézhetjük a mobiltelefonunkon. „Tizenöt éve a Mapei reklámfilmjében egy kaméleon segített fugaszínt választani egy fiatal párnak. Egy szaki tartotta a kezében a burkolat előtt a kaméleont, ami a kívánt fugaszínre váltotta a színét. Akkor még elképzelhetetlennek tűnt, hogy mindez egyszer valóra válik, ráadásul mindenki számára elérhető lesz a mobiltelefonján. Így változtatja meg az építőipart is, szinte észrevétlenül a digitalizáció” – mondta Markovich Béla, a Mapei Kft. ügyvezetője.

Az Android és iOS telefonokra letölthető alkalmazással megtervezhető a fugázó színe, típusa és szélessége, megnézhetjük, hogyan nézne ki a felületünk egy szűkebb vagy egy szélesebb fugával, világosabb vagy sötétebb fugaszín illik-e jobban a burkolólaphoz. A valósághű vizualizáció révén a látványtervezés sokkal könnyebbé és gyorsabbá válik. A feltöltött fotók használatával a burkolat személyre szabható és elkerülhetők a költséges hibák, hiszem a kivitelezés előtt lehetőség nyílik megnézni milyen lesz a végeredmény.

A fugaszín kiválasztása mellett az applikáció segítségével könnyedén kiszámíthatjuk, hogy milyen mennyiségre van szükségünk a kiválasztott termékből, elkerülhető a túl- vagy alulvásárlás. Ez a funkció a vásárlók mellett a szakembereknek is nagyon hasznos, mert segít pontosan megtervezni az anyagszükségletet. A Mapei Fughe mobil alkalmazás ingyenesen letölthető az Apple App Store és Google Play áruházból.

-szerk-Vélemény
Hogy a címben feltett költői kérdés ne okozzon hiányérzetet: talán egy sikeres vállalkozóval gazdagabb, és/vagy egy rettentően káros tevékenységet folytató élősködő iparkamarai elnökkel lehetne szegényebb Magyarország.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Már megint megbírságolta a Magyar Telekomot a GVH

sze aug 16 , 2023
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 21,7 millió forintos bírságot szabott ki a Magyar Telekomra, amiért tisztességtelenül népszerűsítette ügyfelei körében egyes, hűségvállaláshoz kapcsolódó mobilnet-kedvezményeit. A versenyhatóság közleménye szerint a GVH tavaly indult vizsgálata megállapította, hogy a Magyar Telekom megtévesztően népszerűsítette ügyfelei között egyes mobilinternet-kedvezményeit, amelyeket hűségvállalás esetére kínált. A kampány üzenetei azt […]
Gazdasági Versenyhivatal - GVH

És még ez is...