HD minőség a Telenornál

 

Kristálytiszta hívás, még élethűbb beszédhang – a Telenor ügyfelei a múlt héttől hanghívásaik során a HD Hang technológia előnyeit élvezhetik. Az előfizetők számára a díjmentes, automatikusan frissülő szolgáltatásnak köszönhetően országszerte még jobb lesz a hangminőség. A beszédtömörítési és beszédkódolási technológiák fejlődésének köszönhetően a HD hangszolgáltatás a hagyományos (300 Hz-től 3400 Hz-ig terjedő) hangfrekvenciás tartomány helyett, kiterjedtebb (50-7000 Hz) tartományban továbbítja a beszédjeleket. Ezt azt jelenti, hogy jobban elkülönülnek a mély és magas hangok, ezáltal élesebbé és tisztábbá válik a beszéd, valamint kevésbé zavarják háttérzajok (például utcazaj, forgalom) a telefonálást. A HD Hang tisztább, természetesebb hangminőséget és olyan érzetet ad, mintha szemtől szemben élőben folyna a beszélgetés.

Még kevés készülék tudja
A szolgáltató portfóliójában jelenleg a Nokia C5-03, a Nokia Lumia 620, 820, 920, Sony Xperia sorozat tagjai, HTC One, 8S, 8X, LG L7, 4X HD, Huawei Ascend  Y200, Y300, ZTE Blade III, 3.5W, Telenor OneTouch S, Telenor OneTouch C, Blackberry Q10 készülékek támogatják a HD Hang technológiát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Gyors a D-Link Wireless AC routere

hét szept 2 , 2013
  A D-Link Wireless AC1750 kétsávos Gigabit Cloud Router (DIR-868L) a SmallNetBuilder tesztjén a legjobb összesített értékelést kapta kilenc gyártó tíz terméke közül a ma kapható legfelső, AC1750-es router kategóriában. A D-Link DIR-868L nemcsak részeredményekben bizonyult elsőnek, hanem a routing átviteli sebesség és a vezeték nélküli sebesség mellett összességében is […]