Green Fox Academy: hátrány az akkreditáció

1

Green Fox AcademyA Green Fox Academy-n “nemprogramozókból” képeznek junior programozókat négy hónap alatt. A karrierváltó felnőtteket a kurzus elvégzése után segítik az elhelyezkedésben is. Mindezt egy rendhagyó üzleti modell keretében teszik, amibe partnerként bevonják az it-cégeket is, akik mind a finanszírozásban mind a megvalósításban komoly részt vállalnak. A képzés viszont szakmai okok miatt nem akkreditált. Az akkreditációs folyamat ugyanis nem tenné lehetővé, hogy mindig a legfrissebb technológiákat taníthassák meg.

Az alapítók szerint, akik mind szoftverfejlesztő cégek vezetői, saját tapasztalataikból tudják, hogy mekkora a munkaerőhiány az it-iparban, és emiatt mennyi beruházás marad el. A piacon annyira kevés a szakember, hogy a cégek egymástól kényszerülnek elcsábítani a fejlesztőket, ami hosszútávon nem fenntartható modell. A piaci igényre az iskola által adott válasz működőképesnek bizonyult. Eddig száz százalékos az akadémia statisztikája. Minden olyan diák, aki sikeresen teljesítette a képzés követelményeit másfél hónapon belül elhelyezkedett a piacon. A végzettek hetven százaléka a képzés utolsó napján már állásajánlatot kapott az intézménnyel együttműködő cégektől.


 

One thought on “Green Fox Academy: hátrány az akkreditáció

  1. Valami aki járt, jár oda tudna írni valami véleményt róla? Mikor, kinek éri meg? Megéri egyáltalán?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Pechvogel: egymás után kétszer fosztották ki

hét júl 4 , 2016
A sértettől előbb három nő vette el a pénztárcáját, később egy férfi lopta el tőle a mobiltelefonjait. A rendőrök elfogták az elkövetőket. A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága csoportosan elkövetett kifosztás bűntett miatt eljárást folytat N. Ildikó 34 éves, N. Ildikó 19 éves budapesti, V. Katalin 21 éves monori, valamint […]
rendőr

És még ez is...