Áprilisra lefedi Magyarországot a Vodafone

2

Elkezdődött a visszaszámlálás, hamarosan lezárul a Vodafone nagyszabású hálózatmodernizációs projektje. Már most a lakosság 70 százaléka számára elérhető a 21 és 42 Mbit/sec sebességű vadonatúj 3G mobilinternet hálózatunk – jelentette be Beck György, a Vodafone Magyarország elnöke a vállalat mai sajtótájékoztatóján, majd hozzátette: áprilisra a 70 százalék 99-re fog nőni. A frekvenciatenderen elnyert blokkokkal a Vodafone meg tudja valósítani, amit ígért: az országos lakossági mobilinternet lefedettséget – ígérte Beck. Sőt, a hazai piacon csak a Vodafone által kínált femtocella technológiát mostantól a lakosság számára is elérhetővé tettük. Az év kihívása, hogy a 2G-s felhasználók tábora 3G-s készülékekre, okostelefonokra váltson, hogy valóban kihasználhassa a Vodafone megbízható hálózatát, amely minden modern kihívásnak eleget tesz. Ennek ékes bizonyítéka, hogy a magyar mobiltelefónia és rádiózás történetében először a Class FM ma reggeli Morning Showja a megszokott vonalán közlekedő 6-os villamosra költözött stúdiójából a Vodafone hálózatán keresztül sugározta élő adását.

Ez is érdekes

2 thoughts on “Áprilisra lefedi Magyarországot a Vodafone

 1. Tisztelt Szerkesztő!

  Beck Úr azt igéri, hogy minden jó lesz, de mikor.

  Igaz itt azt igéri, hogy április- de melyik évben jön el ez a bűvös április, mert még az ezévi áprilisban nincsen változás.

  A vodafon már havonta megujul cikknél kérdeztem, hogy mikor lesz elérhető a vodafone hálózata a Koppány völgyében?

  Akkor azt írta Ön, hogy a vodafon szóban elismerte a lefedetlenséget, de írásban fog válaszolni. Megérkezett e a válasz, mert már sajnos nem tudok visszamenni a cikkhez.

  Ha van válasz kérem az EMAIL címemre küldje el. Köszönöm.

  1. A társaság pr-ügynökségétől, az ígéret ellenére sem kaptunk választ. Beck urat személyesen ismerjük, az egyik legkorrektebb magyar vállalatvezetőnek ismerjük, ezért nem is igazán értjük ezt a vircsaftot.

   -szerk-

   A korábbi cikk, itt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Virtuális nyílt nap a Neumann Karon

ked febr 14 , 2012
Az Óbudai Egyetem online nyílt napot tart az informatikai pályára készülő diákoknak. Az egyedi kezdeményezés lehetőséget ad arra, hogy a továbbtanulók az íróasztaluk mellől tájékozódjanak az ösztöndíj-lehetőségekről és a képzések részleteiről. A Neumann János Informatikai Kar (NIK) internetes terében a végzősök élőben hallgathatják és chaten keresztül kérdezhetik az egyetem vezetőit […]