Golebiewski Közép-Európai klasztervezető lett

Marcin Golebiewski, UPSA UPS bejelentette, hogy Marcin Golebiewski nevezték ki a cég Közép-Európai országklasztere vezetőjévé.

Golebiewski a kiscsomag szállítási műveletek felügyeletéért, az üzletfejlesztésért, valamint a stratégiai irányításért lesz felelős. A működési területe Lengyelországot, Csehországot, Szlovákiát, Romániát, Ukrajnát és Magyarországot foglalja magában. A lengyel szakember korábban Közép-Európáért, Közel-Keletért és Afrikáért felelős pénzügyi igazgatóként Golebiewski a UPS kereskedelmi terjeszkedésének előmozdításában, valamint a UPS versenyképességének növelésére irányuló működési fejlesztésekben játszott fontos szerepet. Marcin Kim Ruymbekének, a Kelet-EMEAI régió új elnökének fog jelenteni, aki pedig UPS stratégiai irányítását felügyeli majd Németországban és az Alpok országaiban, Közép-Európában, Törökországban, valamint a Közel-Keleten és Afrikában.

Golebiewski 2004-ben csatlakozott a UPS-hez könyvviteli munkatársként. Ezt követően különböző pénzügyi szerepköröket töltött be a régióban, Lengyelországban és Olaszországban, majd a nyugati és a CEMEA körzetek pénzügyi igazgatójaként dolgozott. „Nagyon örülök, hogy Európa egyik legélénkebben változó régiójába térhetek vissza vezetőként. Célom, hogy segítsem a térség legkülönbözőbb méretű vállalkozásait abban, hogy termékeikkel eljussanak ügyfeleikhez, és abban is, hogy kivételes csapatommal új lehetőségeket teremtsünk számukra a helyi és nemzetközi kereskedelemben” – mondta Golebiewski.

A UPS közép-európai cégei együtt több mint 2100 alkalmazottal és öt, a legmodernebb technológiával felszerelt logisztikai létesítménnyel rendelkeznek. Ezek célja a közép-európai piac támogatása. Az eCommerce Europe legfrissebb jelentése szerint Csehország és Szlovákia 85 és 84 százalékkal vezet az online árukat és szolgáltatásokat vásárló internetfelhasználók számában. Magyarországon és Lengyelországban ez az arány 78, illetve 73 százalék.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A fogászatban is hódít a mesterséges intelligencia

ked márc 19 , 2024
ShareTweetPinShareTerjed a mesterséges intelligencia (MI) a mosolytervezésben: olyan technológiát alkalmaz, amivel a tervezés nem csak egyszerű és gyors, de a leghatékonyabb is. Egy kutatás azt mutatja, hogy a nők átlagosan 62 alkalommal mosolyognak naponta, míg a férfiak átlagosan csak nyolcszor. Pedig az emberek több mint 37 százaléka számára az első […]
Julia Roberts, mosoly

És még ez is...