Durex: jön az okosszex

sexA Durex a digitális technológia területére lép: egy, a közeljövőben várható fontos termékbejelentéssel, amely forradalmasíthatja szexuális életet. A Durexlabs a cég első jelentős lépése a digitális piacra, amelynek célja, hogy a divízió a változó társadalmi szokások, az intimitás és a mobiltechnológia területeire is kiterjessze tevékenységét. A Durexlabs hamarosan bejelenti első termékét, egy olyan technológiai áttörést, ami ténylegesen segíti majd a felhasználókat az orgazmus elérésében. A terméket Susie Lee technológiai vállalkozó, a Siren Mobile vezérigazgatójával közösen fejlesztették ki.

„Mivel jól értjük a nemi izgalom természetét, és azt, hogy milyen impulzusok játszanak szerepet benne, természetes volt számunkra, hogy megvizsgáljuk, hogyan párosítható össze a digitális technológiával. A modern szokások mellett az inspirált minket, hogy életünk szinte minden területén egyre fokozottabban támaszkodunk a mobil technológia használatára. Piackutatásunk során is arra jutottunk, hogy valódi igény van a technológia megjelenésére a szexuális életben is” — mondta Richard Arnold, a Durex Kutatás és Fejlesztés divíziójának vezetője.

A Durex olyan béta-tesztelőket keres világszerte, akik elsőként szeretnék megtapasztalni ezt a forradalmi áttörést. Mindazok, akiket érdekelnek a Durexlabsszel kapcsolatos fejlemények, regisztrálhatnak a durex oldalon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Belökte a kocsija csomagtartójába, majd kirabolta

ked márc 17 , 2015
A rend derék őrei két órán belül elfogták azt a 18 éves rablót, aki az egyik tapolcai benzinkúton erőszakkal vette ki áldozata zsebéből a mobiltelefonját és egy tízezer forintos bankjegyet. A 19 éves sértett 2015. március 14-én 13 óra körül értesítette a rendőrséget, hogy az egyik helyi töltőállomáson egy sötét […]
börtön

És még ez is...