Belökte a kocsija csomagtartójába, majd kirabolta

bortonA rend derék őrei két órán belül elfogták azt a 18 éves rablót, aki az egyik tapolcai benzinkúton erőszakkal vette ki áldozata zsebéből a mobiltelefonját és egy tízezer forintos bankjegyet. A 19 éves sértett 2015. március 14-én 13 óra körül értesítette a rendőrséget, hogy az egyik helyi töltőállomáson egy sötét ruházatot viselő férfi meglökte őt, miközben behajolt gépkocsija rakterébe. Az áldozat elvesztette az egyensúlyát, ezt kihasználva a sötét öltözetű személy belenyúlt a férfi nadrágzsebébe és… és kivette a benne található készpénzt és a mobiltelefont.

A helyszínre érkező Bognár Zsolt rendőr törzsőrmester és Bene Róbert rendőr zászlós körzeti megbízottak a személyleírás alapján a 18 éves K. T.-t ismerték fel. A fiatal rablópalántát rövid időn belül megtalálták a város egyik buszmegállójában. Ruházatának átvizsgálása során egy, a bűncselekményhez köthető aranyozott karkötő került elő. A sértett elmondása szerint először egy ahhoz hasonló ékszert kínált neki eladásra. K.T.-t előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra és ellene rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt eljárás indult.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Tavaly 12 százalékkal nőt az internetelőfizetők száma

sze márc 18 , 2015
Tavaly folytatódott az internetpiac dinamikus bővülése: az előfizetések száma meghaladta az 7,2 milliót 2014. negyedik negyedévének végén, ami 12 százalékkal több az egy évvel korábbinál — derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) távközlés, internet című friss kiadványából. A piac egyre inkább koncentrálódik: az előfizetések több mint 93 százalékát hét […]
internet

És még ez is...