Megérkezett a OnePlus 8T csúcskategóriás okostelefon

Oneplus 8TA OnePlus bemutatta új csúcskategóriás okostelefonját, a OnePlus 8T-t. A 8-as sorozat új tagja 120 Hz-es Fluid AMOLED kijelzővel és a OnePlus eddigi leggyorsabb töltési megoldásával, a Warp Charge 65-tel érkezik. A Warp Charge 65 egy teljes napra elég üzemidőt biztosít mindössze 15 perc töltéssel. Az új megoldásnak köszönhetően a készülék 4500 mAh-s akkumulátora 39 perc alatt teljesen feltölthető, mindezt átlagos készülékhasználat közben. A OnePlus 8T-ben 12 hőmérsékletérzékelő szenzor biztosítja, hogy a készülék a 65 W-os töltés esetén se melegedjen túl, és kényelmes használatot tegyen lehetővé. A készülék 120 Hz-es Fluid AMOLED kijelzője az első olyan 120 Hz-es lapos kijelző, ami megkapta a kijelzők bevizsgálásával foglalkozó DisplayMate A+ minősítését. Az FHD+ kijelző 1100 nites fényerőre képes, ezért akár a közvetlen napsütésben is jól használható. A OnePlus 8T fényerejének 8192 fokozata van, ami a különböző fényerőszintek közötti váltást természetessé és kényelmessé teszi.

A OnePlus 8T Qualcomm® Snapdragon 865 5G Mobile Platformmal és Snapdragon X55 5G Modem-RF System platformmal érkezik, így több gigabites 5G adatkapcsolatot, professzionális fotóképességeket kétgigapixel/másodperces sebességet és intuitív, mesterséges intelligencián alapuló megoldásokat nyújt. A OnePlus 8T négyes kamerarendszerének főkamerája egy 48 MP-es kamera optikai képstabilizátorral, mellette pedig egy 16 MP-es, valamint egy makro és egy monokróm kamera található. Az ultraszéles látószögű 123 fokos kamera segíti a széles nagy tájképek, a monumentális építészeti alkotások, vagy a politikusok portréinak megörökítését. A kamerák különböző fényviszonyok közt is éles képeket biztosítanak. Az éjszakai vagy sötétben készült fotók készítését a továbbfejlesztett Nightscape mód segíti. Az OxygenOS 11 kezelőfelület a OnePlus 8T-n mutatkozik be először, és így ez az első, nem Google által gyártott okostelefon, ami Android 11-gyel kerül forgalomba.

A készülék várható bruttó fogyasztói ára memóriánként eltérő, 239 ezer forint (8/128GB memória) és 279 990 forint (12/256GB).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Uniós szintű rendszert hoztak létre a kontaktkövető alkalmazások határon átnyúló használatára

sze okt 21 , 2020
Az Európai Bizottság uniós szintű rendszert hozott létre a koronavírus fertőzési láncainak megszakítását célzó tagállami kontaktkövető mobiltelefonos alkalmazások határon átnyúló használatára – közölte az uniós bizottság hétfőn. A rendszer ezen kívül az információcsere magasabb szintű biztosítását is célozza. A tájékoztatás szerint a kezdeményezés előirányozza, hogy a tagállamok önkéntes alapon letölthető […]
EU

Friss, ropogós