Textil öntapadós fólia az egyedi felületek kialakításáért

foliasjuci.huA fóliával történő felújítás során érdemes különböző videók és fényképek alapján inspirálódni, ezáltal ugyanis nagyon egyedi és különleges látványt tudunk létrehozni. Már maga a fóliázás is megújítja a felületet, ha pedig egy textilmintát választunk, akkor könnyen elérhetjük a wow-hatást. Ami ugyanis nem átlagos és nem hétköznapi, az megragadja az emberek figyelmét és exkluzív, rendhagyó megjelenést biztosít.

A textilminta menő!

Fóliás Juci textil öntapadós fóliái igazán egyedi felületek létrehozásában segíthetnek, általuk ugyanis megújulhat a szekrény, a polc, de bármilyen felületen megállják a helyüket. Azt ajánljuk, hogy kombináld ezeket a mintákat natúr színekkel, a legjobb, ha a textilmintás fólia alapszínét használod. Ezáltal személyre szabott megoldásokat hozhatsz létre, amit utána örömmel nézegethetsz.

Mihez párosíthatod a textilhatású öntapadós fóliát?

Egy fiókos szekrény esetében a szekrény oldalát és éleit fóliázd le szürke fóliával, a fiókok frontját pedig szürke zsákvászon textilhatású anyaggal, ezáltal teljesen új és különleges bútor fog megszületni a kezeid által.

Ha konyhaszekrényt újítasz fel és a belső polcok nagyon viharvertek, akkor azokat újítsd fel textilhatású termékkel, ami által úgy fog kinézni, mintha egy puha terítőt terítettél volna a poharak, tányérok alá.

Hogyan érdemes felrakni ezt a terméket?

Míg az egyszínű termékek esetében az illesztés általában nehézkes és nem is mutat jól, addig a mintás fóliáknál már sokkal könnyebb dolgunk van, ha illeszteni szeretnénk. A textilminta is ez utóbbi csoportba tartozik, hiszen a minta mentén egyszerűen illeszthető, így nagyobb felületek is fóliázhatók.

A termékek fajtái

A fóliák többféle vastagságban kaphatók, ezért mindenképpen figyelj arra, hogy milyen igénybevételnek lesz kitéve a felület. Ott, ahol kell, válassz prémium fóliát, ez ugyanis sokkal vastagabb, erősebb és tartósabb.

Ha viszont olyan helyen fóliázol, ahol még a madár sem fog járni, nyugodtan vásárolhatsz standard fóliát is. Ezt könnyebb is lesz feltenni, mert nem olyan merev, mint a prémium változat.

Nem lehet elrontani!

A fóliázásban az is nagyszerű dolog, hogy saját kezűleg, szakember segítsége nélkül érhetünk el drámai változásokat a lakásban, egy komplett felújítás töredék áráért. Elegendő megnézni néhány tematikus videót, ahol a főbb mesterfogásokat el lehet sajátítani és már jöhet is a munka!

Ha véletlenül levegős lesz, vagy félremegy a felrakás, akkor egyszerűen visszaszeded és folytathatod is a munkát. Fontos, hogy csak jó minőségű terméket vásárolj, vegyél fóliázó készletet és nézd meg a megfelelő technikát, ezáltal biztos lehetsz a sikerben.

A lakásfelújítás egy nagyon gyors és olcsó módszere az öntapadós fólia. Ahhoz, hogy tényleg menő felületeket hozz létre, nézz videókat és válaszd ki a hozzád illő stíluselemeket.

Ha pedig mégsem tetszik az, amit alkottál, akkor szedd vissza, és válassz más színt vagy más textúrát. Csináld addig, amíg igazán elégedett leszel a végeredménnyel!


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Racsek feljebb lépett

csü aug 17 , 2023
ShareTweetPinShareRacsek Dánielt nevezték ki a Schneider Electric dél-kelet-európai régiójában a Digital Energy területért felelős alelnöknek. Racsek 2023. június elsejétől tölti be az alelnöki pozíciót, a mindössze 36 éves szakember a legfiatalabb, aki a régióban ilyen kinevezést kapott. A szakember közgazdász diplomája megszerzése után nem sokkal csatlakozott a Schneider Electric csapatához […]
Racsek Dániel, a Schneider Electric dél-kelet-európai régió Digital Energy területért felelős alelnöke

És még ez is...